Szanowni nieszczęśnicy, Posiadanie tych akcji w tej chwili, to jak ukręcanie sobie sznura na szyję. Właśnie zakończyłem wstępna analizę wykresu. Mnie w przeciwieństwie do was interesuje jedynie popyt i podaż. Powiem wam tak, jeśli spadek nie dostanie powstrzymany na poziomie ostatnio minimum z dnia 14.04.2023, czyli na 1.148, a niestety na to wygląda, to zaliczycie okolice 50 groszy. Ta spółka moim zdaniem szanse miała i szanse zaprzepaściła. Pozdrawiam wszystkich, trzymajcie nerwy na wodzy. Życzę zdrowia, bo rozumu zabrakło - niestety.
To jest bardzo Dora wiadomość...?
Pojawił się znachor i jasnowidz w osobie chodzika księżycowego
Pozdrawiam myślących
Nie odpisuj bo i tak mam to w.....
W marcu Prezes miał spotkanie z inwestorami w sieci. Pięknie gadał i pokazywał perspektywy. Koszty cieli, zyski rosły i wyszło z tego jedno wielkie NIC. Nie chce mi się szukać, bo na razie spółka ta mnie interesuje tylko ze względu na trend jaki pokazuje, ale co się stało, że to wszystko siadło jak zakalec? Miała być spółka w Stanach, sprzedaż miała ruszyć z kopyta i nagle koń zdechł. Więc znowu pytam - co się stało?
Takich opowieści z tysiąca i jednej nocy, ja przez te ćwierć wieku na rynku wysłuchałem od groma. Bajki, to niech sobie prezes opowiada, ale wciskanie kitu, to naprawdę żenujące. Wyniki jakie generuje ta spółki, są delikatnie mówiąc marne, jak zeschłe liście ubiegłej jesieni. Po ile oni te akcje wciskali nowym akcjonariuszom?
Kto takie bzdury wypisuje ta spółka miała szanse i je za przepaścila bzdury nad bzdurami to jest spółka z świetnymi perspektywami niedługo będziecie się za nią bić