Z ciekawosci podczas urlopu zagladnolem na forum Scope fluidis i MDG i co widze.
Na Scope Adrianek walczy z reco apropo wbijajac szpile MDG a tutaj nasz dzielny IXI idzie w zaparte ze nie pisał postow na innym forum oczerniając spółkę....skad my to znamy:)
Niektórzy to wstydu nie maja,pluje sie im w oczy a oni ze deszcz pada bo jak inaczej mozna powiedziec o człowieku ktoremu pokazuje sie dowody a on sie wypiera.
Co ludzie nie zrobia dla kilku groszy.....:)
Ale jedno jest pewne i co mnie bardzo cieszy, a mianowicie nagony juz nie maja duzo akcji a to tylko dobrze wróży na przyszłość. Pozdrawiam cierpliwych ze słonecznej Krety:):):)
Ty masz jakieś ADHD i nie możesz wypocząć? Przytoczyłem na stopę kilka ręko i ich wpływ na kurs. Masz merytorycznie coś do dodania to pisz a nie jakieś opowieści z mchu i paproci.
jesteś fałszywym śmiec iem i to się zemści na tobie i twojej rodzinie, wspomnij tego posta jak będzie źle, napisałeś to ze złymi intencjami jak typowy pie s ogrodnika i o to się rozchodzi 2manie!
A Ty Pinokio - Piracik wciąż kłamiesz. Przytaczasz nazwy spółek, których nie tylko nigdy nie miałem akcji, ale nawet nie znam. Znam za to świetnego specjalistę, choć nie kardiolog powinien Ci pomóc.
UWAGA - WSZYSCY którzy na tym forum piszą nie na temat albo obrażają innych mają jeden cel obniżenie kursu i wpajanie tematów zastępczych. Miejmy nadzieję, że wszyscy są tego świadomi.
Ixi z tego co pamietam to ty jak piszezz to zaraz leci na leb i szyję jak teraz. Jak tak cwaniakujesz to napisz kiedy widzisz wzrosty hahhaha. Tylko dopisz czy mamy to brac na odwrot czy normalnie
Piszę zawsze to samo. MDG to perełka na polskiej Giełdzie. I cena niebawem wystrzeli. Kiedy nie wiem, ale widząc niezadowolenie krecacych kółka wydaje mi się, że niebawem.
Dnia 2023-09-11 o godz. 21:55 ~Piracik33 napisał(a): > Z ciekawosci podczas urlopu zagladnolem na forum Scope fluidis i MDG i co widze. > > Na Scope Adrianek walczy z reco apropo wbijajac szpile MDG a tutaj nasz dzielny IXI idzie w zaparte ze nie pisał postow na innym forum oczerniając spółkę....skad my to znamy:) > > Niektórzy to wstydu nie maja,pluje sie im w oczy a oni ze deszcz pada bo jak inaczej mozna powiedziec o człowieku ktoremu pokazuje sie dowody a on sie wypiera. > > Co ludzie nie zrobia dla kilku groszy.....:) > > Ale jedno jest pewne i co mnie bardzo cieszy, a mianowicie nagony juz nie maja duzo akcji a to tylko dobrze wróży na przyszłość. Pozdrawiam cierpliwych ze słonecznej Krety:):):)
no piracik33 Kreta, ho ho ho to jest to prawdziwi inwestorzy powinni należycie wypocząć przed czekającymi ich nieuchronnie kolejnymi wzrostami. Miłego wypoczynku
ixi papier przegrzany teraz trudno będzie spółdzielni znaleźć nabywcę na ten towar, musicie spokojnie odpoczywać do najbliższego raportu i ciekawszych informacji by złapać nabywcę, póki co przed nami 34-35 zł