wywalczył 10gr dywidendy i cenę z wezwania podniesioną o stopień inflacji i zdziwiony ze nikt nie chce brać udziału w jego hucpie. Trzeba było działac zdecydowanie, teraz już za pózno, drobnych dopadł marazm i beznadzieja, nikt już nie wierzy w sens demonstracji nawet składek nie chcą płacić. Po nowym roku PAE straci 5% i będzie to wina Olechnowicza jego bezczynności i dziecięcej naiwności (wiary w polskie sądy).
Dnia 2023-09-11 o godz. 19:54 ~Janusz napisał(a): > wywalczył 10gr dywidendy i cenę z wezwania podniesioną o stopień inflacji i zdziwiony ze nikt nie chce > brać udziału w jego hucpie. Trzeba było działac zdecydowanie, teraz już za pózno, drobnych dopadł marazm > i beznadzieja, nikt już nie wierzy w sens demonstracji nawet składek nie chcą płacić. Po nowym roku PAE > straci 5% i będzie to wina Olechnowicza jego bezczynności i dziecięcej naiwności (wiary w polskie sądy). ..............................................................
Janusz, a co Ty zrobiłeś przez te 5 lat ?. Siedziałeś i liczyłeś, że inni za Ciebie odwalą robotę. W każdej chwili mogłeś napisać do Przewodniczącego PAE i podpowiedzieć co wg Ciebie można by jeszcze zrobić.
Tak łatwo przychodzi nam krytykować innych podczas gdy my nie kiwniemy nawet palcem w bucie.
Jak Kemot 2 lata postulował demonstracje, to był przez popleczników wyśmiewany. Co się nagle zmieniło? Ktoś oleju nalał w te puste łby m.inn PAE? Ten prosty fakt jednoznacznie rozstrzygnął kto jest buraczkiem.
Gdyby PAE potrafił się lepiej zareklamować ze swoją działalnością, planem jaki ma na najbliższe miesiące oraz przedstawił dotychczasowe osiągnięcia to pewnie pozyskały więcej drobnych akcjonariuszy. Nic nie wiadomo, co się tam dzieje i jakie są nastroje w zarządzie PAE. To co się dziwić, że nawet Solorz nie traktuje poważnie tych ludzi
jak tutaj jego wpisy. I Ty to nazywasz postulowaniem. Tak jak postulował taki był odzew. Ile to już lat pod ambasadę idzie i dojść nie może. No to powiedz nam kto jest tym buraczkiem. Bo za jenotem to nie widziałem chętnych do udziału czego to on nie wymyślał.
Możesz mi wyjaśnić z tą dywidendą? dostaną wybrani? Jestem tu nowy. Mam kilka akcji i szczerz mówiąc spisałem je na straty. Trafiłem tu przez przypadek. Może coś konkretnego podpowiecie Panowie.Co z tym zrobić?