fakt, coś sie dzieje, ale jeśli to taki scenariusz piszesz, to chyba bedzie dalsze dołowanie na wysokich obrotach jak na ecard.... moze przyszły tydzień..??
Dyskusja o 1PLN jest realna, ale cyfra psychologiczna więc tu będzie rozgrywka i i tak nie sprzedam. Dla mnie cena minimalna to cena debiutu...
Cokolwiek się dzieje w firmie mało mnie interesuje! Dużego gracza interesuje to co dzieje się w internecie i to że każdy grosik z płatności zostaje w ecard.
CAP jeżeli wygra batalię i tak sprzeda pakiet kontrolny bo ma finansowe deski. Zakup za 100.000 którego dokonał to jakiś leszcz z CAPA.
Duży gracz np bank chce mieć taki bank online i kupi PKC cokolwiek by się nie działo byle przejąć kontrolę i wprowadzić swój ład korporacyjny...
Pozdrawiam.
"Nie straszne mi spadki o 12 groszy,proszę nie płacz proszę "he he
wg mnie to zaczyna się kształtować kanał wzrostowy minima są coraz wyżej i maksima też no i dziwnym trafem układ średnich 30,45i 100 sesyjnej jest charakterystyczny jak dla trendu wzrostowego
od kwietnia 2007 ecard wg układu średnich 30,45 i 100 był w trendzie spadkowym od jesieni 2008 30 sesyjna średnia broni wykresu należy czekać na rozwój wydarzeń