• dzień Prawdy o trolach Autor: ~werthjg [37.30.0.*]
    dziś miał być wodospad i kurs 3.xx a jest jak zwykle z wora do wora.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~lux [78.30.83.*]
    ile się nagimnastykowali tu przez weekend, zabawne
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~pocker [193.47.71.*]
    mówisz o tym +0,23% ? i tym się cieszysz :D O Panie choroba różowych oksów
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~luk [78.30.83.*]
    mówię o silnej dzidzie spadkowej która zgodnie z twoją obietnicą miała tu dzisiaj być. Gdyby była to chętnie był doładował, ale gwarantowane przez ciebie silne spadki i 3 z przodu jakoś nie wystąpiły. To takie +0,3 to chyba mega wynik w tej sytuacji skoro miało być -15%?
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~Pocker [46.132.55.*]
    Pożyjemy zobaczymy zobaczymy. Poczekaj parę za pare dni jak się ludzie rozczarują
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~janekfranek [88.156.130.*]
    Rozczarują? Ta spółka już nie da się być bardziej rozczarowanym xD
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.185.46.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~aa [37.47.86.*]
    I tu trzeba upatrywac dolka.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~Ps [89.64.42.*]
    Skoro dniem prawdy o trolach spadziowych jest + 0.23% to ciekawe że prawda o Was nie było minus 70%... no gratuluję świetnej inwestycji.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~xddd [87.199.43.*]
    Chodzi o to dzbanie, że nie spadło pomimo mocno negatywnej informacji, a to jest oznaka dołka. Wróc do przedszkola.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~retjykng [37.30.2.*]
    trole o tej zerwanej umowie to juz najwyraźniej miesiąc temu lepiej poinformowani wiedzieli,poto była ta mini podbitka a potem z poziomu ok. 4.9 sobie spokojnie zrzucali co mieli do zrzutu a wy zawsze się grzejecie jak jest po sprawie.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~asfghg [37.30.6.*]
    w piątek mamy tydzień prawdy o trolach,2lata krzyczą o kursie 3.xx a ostatnio nawet 2.xx CHCIELIBY...
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~61k_akcji [83.27.173.*]
    Ten tydzień pięknie pokazały, że trole spadziowe chcą jednego - OBRZYDZIĆ I ZNIECHĘCIĆ DO SPÓŁKI, aby odebrać akcje taniej.
    Nie wierzę, że ktoś zadawałby sobie tyle trudu żeby poprostu "ostrzec" kogoś przed nieudaną inwestycją, jak to oni sami twierdzą.

Tu chodzi o jedno - odebrać jak najwięcej akcji po taniości. Jak się okazało rynek zareagował całkowicie na odwrót po informacji o rozwiązaniu umowy ze Square Enix.

Pamiętajcie, że takie projekty gasi się w wielu firmach, gdzie widzi się dużo większy potencjał w innym projekcie.
    Poza tym przecież Front Mission, to też marka od Square Enix.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~Lukaku [88.156.134.*]
    Cieszy mnie , ze nie spadło niżej, co nie oznacza ,że jestem cały w skowronkach i mam patrzeć w różowych okularach na to co się dzieje. Tutaj nikt nie liczy na akcje , bo większość wisi na mega haku. Raczej mało kto tutaj oprócz Ha chce jeszcze uśredniać a bardziej pozbyć się już tego papieru. Każdy kto ma inne akcje w portfelu wie, że tutaj od zejścia z 7 złoty ma 6 Ziko przestało się już nawet robić kółeczka i że inne spółki dali możliwości lepszego zarobku w tym samym czasie, w którym forek dalej się pogrążał do obecnego poziomu. W dalszym ciągu nie ma info o remake-ach, które miały wyjść pierdyliard miesięcy temu , już większość zapomniała pewnie o Panzer Dragoon, dalej nie ma info o house of death , a na samym FM to mu daleko nie pojedziemy.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~Leszcz [213.77.82.*]
    Ale kto wam zabrania sprzedać? Zejdź z haku i idź zarabiać gdzieś indziej. Proste wydawałoby się :) Nie bądź jak ci życzliwi, co nie potrafią straty zaakceptować, i wszystkich ostrzegają jaka to spółka beee. Wiszą po kilka lat, depo - 70% i śpiewka, że ich stać na straty.... Litości
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~61k_akcji [188.33.225.*]
    Dokładnie to samo mam na myśli.
    Ludzie wiszący na haku, którym na rękę jest jak najwyższy kurs, żeby ewentualnie sprzedać akcje z mniejszą stratą, celowo działają na niekorzyść spółki i jej kursu.
    Brak w tym jakiekolwiek logiki!

A może jest tak, że wiszących na haku tu już nie ma, a Ci co chcą jak najtaniej odebrać akcje ciągle korzystają z tej samej retoryki.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~wrerh [37.30.0.*]
    tydzień prawdy zakończony,jedyny wodospad jaki tutaj widzimy to trolowych postów.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~Ps [89.64.43.*]
    Wystarczy przejrzeć posty w tym wątku żeby zobaczyć czyich postów mieliśmy wysyp. Wielki tryumf bo nie spadło XD Kurs jest na dnie jedyne wzrosty wydarzyły się w waszych głowach, kurs cały czas kisi się w tym samym przedziale cenowym nie przebił choćby jednego oporu. Nie spadło po złej informacji, wspaniale. Swoją drogą jak tam po Nintendo direct bo widziałem że zakładaliście wątki o tym evencie przed a po jakoś cisza?
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~Fox [31.182.240.*]
    Jak zwykle mierzenie wszystkich jedna miarą. Idąc ta drodze to gdzie jest 3.xx które wieszczyliscie?
    Znacznie bliżej niż Wasze 30? Poza tym chłopie zainwestowałem swoje pieniądze w spółkę która szoruje po dnie i jarasz się tym że ktoś na forum obstawił że spadnie poniżej 4 i nie spadło, podjarales się tak że odswieżyles ten temat po prawie tygodniu w trakcie którego na kursie nie wydarzyło się nic istotnego chyba że brak pogłębienia dołków to ten breaking news...zastanów sie nad tym przez chwilę.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~Fox [31.182.240.*]
    Jakim tygodniu? Odpisałem ci po 3h. I gdzie ja napisałem że się czymś jaram? Chyba komuś się coś odkleiło.
    Odpisałem na post innego naganiacza który odkopał ten wątek. Serio nie widzisz Waszego jarania i tryumfowania w tym wątku? Tydzień prawdy? Tydzień w którym nie wydarzyło się nic istotnego kurs dalej szoruje po dnie a tutaj klepanie się po plecach i beka z ludzi którzy byli sceptyczni wobec spółki bo kurs nie spadł poniżej 4 (chociaz spadł o 70% więc kto miał rację w sensownym horyzoncie inwestycyjnym? ), nagle okazuje się że kolejna niedotrzymana obietnica i pieniądze wyrzucone w błoto to jednak super news bo nie było wodospadu. Niezależnie od tego jak zareagował kurs to był to news negatywny oczywiście zamiast przejrzeć na oczy uznaliście że to czas zakładania wątków o tym jak to Wy macie rację a osoby sceptycznie nastawione do spółki nie... kończę bo szkoda czasu moim skromnym zdaniem ten wątek to jeden wielki absurd.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~Fox [46.204.64.*]
    Wytknalem ci że mierzysz wszystkich jedna miarą. Potem piszesz cos o tygodniu co jest nieprawda bo nikt tego wątku nie odkopywal po tygodniu. Codziennie tutaj były jakieś posty. Do tego pisałes że to byłem ja co znowu nie trafiłeś. I jeszcze o jakimś jaraniu się. Jak atakujesz innych to przynajmniej prowadź argumentację na poziomie. Dopisujesz innym coś czego nie pisały.
    I w kolejnej wypowiedzi sprostowałem że odpisywałem innemu naganiaczowi nie Tobie rozumiem że czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja mocna strona. I tak pisze o tym że się jaracie tym że nie spadło bo takie są fakty, 90% komentarzy o tym że miał być wodospad a nie ma w tonacji wielkiego sukcesu. Całe szczęście że wyznawcy tej spółki nie wrzucają wszystkich do jednego wora nazywając ich spadzinami, trolami etc zawsze prezentuje się tu argumentację na najwyższym intelektualnym poziomie.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~Fox [46.204.64.*]
    A ja ci odpisałem że wątek tutaj odświeżany był codziennie...kto tutaj czegoś nie rozumiem? Widać powoli coś ci wpada ale s opóźnieniem.
    Odpisujesz mi pisząc co inny piszą i opierasz na tym argumentację. Brawo.
  • Re: dzień Prawdy o trolach Autor: ~ertyhtjfg [37.30.2.*]
    zostałem naganiaczem FAJNIE :) ale wciąż czekam przy 4,10 wywalać akcje!!!
[x]
FOREVEREN 0,80% 2,52 2026-05-29 14:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.