Jeżeli chcemy aby podatek kapitałowy został zlikwidowany, to w wyborach do Sejmu musimy zagłosować na Koalicję Obywatelską, PO chce likwidacji podatku kapitałowego.
PO absolutnie było wrogiem likwidacji tego podatku.Jak zwykle kłamią bo nigdy żadnej swojej obietnicy wyborczej nie zrealizowali.Pamiętam ich słynne podatki 3 razy 15 haaabuhaa to tylko pustosłowie.
Dnia 2023-09-10 o godz. 18:02 ~RadosławS napisał(a): > „Dwa razy obiecać to jak raz dotrzymać”
Zgadzam się 100% z tym co zacytowałeś, z klasyki PO Sikorski jako wybitny przedstawiciel formacji od obiecanek cacanek powiedział prawdę ( nie wiedział wtedy, że był nagrywany)
Dnia 2023-09-10 o godz. 00:24 ~olo napisał(a): > odezwał się zwolennik PiS-u.
No odezwał się klasyczny tępy Pełowiec, który nie potrzebuje żadnego programu lub wierzy w programy nierealizowane. Donald to leń , chyba że dla Niemiec ma odwalić robotę to działa na niego jak dopalacz na lenistwo.
PO to brak logiki i poplątanie na zasadzie jestem za , a nawet przeciw. Na listach z jednej strony Spurek, i zieloni którzy chcą likwidacji produkcji zwierzęcej w rolnictwie ,po drugiej stronie Kołodziejczak walczący "niby" o rolników i ich produkcję. Czy można te sprzeczności pogodzić? Olo twórca tytułowego postu jako wyznawca Donalda pewnie myśli, że tak i naiwnie wierzy w likwidację podatku od zysków kapitałowych.
Panowie, nie chodzi o szczegółowe poglądy w KO, ale naszą przyszłość, chcecie żyć w kraju, gdzie mówią wam jaką macie mieć rodzinę, że powinniśmy opuścić UE, zrezygnować z bezproblemowego przekraczania granicy w obrębie UE i podejmowania pracy w tych krajach, zrezygnować z praworządności i aby starzec, który do niedawna nie posiadał swojego konta bankowego mówił Wam jak macie żyć, to zagłosujcie na PiS. Albo jeżeli chcecie żyć wolni i sami kierować swoją wolą, to zagłosujcie na opozycję.
Nikt kogo nie zaproszę nie będzie mi do łóżka ( i gdzie indziej ) zaglądał!!!!! NIE faszystom, którzy znęcają się nawet nad swoimi kotami karmiąc je wyłącznie mlekiem!!! Zwolennicy ktosia od najprawdziwszej nieprawdy, która jest tylko jedna NA EMERYTURĘ!!!!!! ZACOFANYM PROPUTINOWCOM PRECZ!!! I ODDAWAĆ MOJE PIENIĄDZE WYCIĄGNIĘTE Z BUDŻETU !!!!!!!!!!
Dnia 2023-09-11 o godz. 20:03 ~KTosia napisał(a): > Nikt kogo nie zaproszę nie będzie mi do łóżka ( i gdzie indziej ) zaglądał!!!!! > NIE faszystom, którzy znęcają się nawet nad swoimi kotami karmiąc je wyłącznie mlekiem!!! Zwolennicy ktosia od najprawdziwszej nieprawdy, która jest tylko jedna NA EMERYTURĘ!!!!!! > ZACOFANYM PROPUTINOWCOM PRECZ!!! > I ODDAWAĆ MOJE PIENIĄDZE WYCIĄGNIĘTE Z BUDŻETU !!!!!!!!!!
Straszne jak ci faszyści cię w łóżku podglądają, tyle ,że prawdziwym realnym faszystom z Berlina hołdy lenne oddaje Donald.