nie panikować, nie jest źle...a w ramach ciekawostek
W poniedziałek na jednej ze stacji w Wielkopolsce litr benzyny 95 kosztował 2,99 zł/l. A JAGO wraz z spółkami zależnymima pokaźną flote przedstawicieli handlowych i samochodów dostawczych...w odniesieniu do wakacji to pow 1,5zł taniej za litr...jadno auto w flocie robi tysiące km miesięcznie
..............ktoś wczoraj ładnie łykał za pół darmo...czekamy na info...celowo przeciągają w czasie bo to większa taktyka.............ścisnąć pośladki i nie panikować a będzie po 10 zł.......pozdra
przede wszystkim pare inf musi spłynąć... najwyższa pora na pierwsze, ale nawet na maila nie raczyli mi odpisać :/ ale mimo wszystko widać chętnych po stronie kupna...lecz zawsze znajdzie sie jakis nerwowy, co sprzeda pare groszy taniej ehhhhhh
ps. tak naskrobałem do nich 6 stycznia (lecz na maila ogólnego, bo nie mają stricte adresu zwiazanego z giełdą) :)
Szanowni Państwo
Mail ten został napisany w imieniu moim, jak również pozostałych akcjonarjuszy F.H. JAGO... jestem zaniepokojony podejściem do
akcjonarjatu, który pokłada nadzieje, pieniadze wierząc w szczere
intencje zarzadu. Pomijam wiele zaległych spraw oraz wiele niejasnych
działań spółki....
Chodzi mi przede wszystkim o informowanie akcjonarjuszy w Emitencie...
Spółka Jago obiecała do końca roku poinformować na temat:
- "aneksu do listu intencyjnego" z dnia 13stycznia 2008roku w sprawie
przejecia dystrybutora mrożonek
- do końca roku miało nastąpić dokończenie pzrejecia Milagros`u
- była równiez mowa o ewentualnym przejeciu na przełomie roku innego
podmiotu
Chiałbym poinformować, że kończy sie 5 styczeń i cisza jest...dotarły
tylko dwie informacje na temat wygasłych listów intencyjnych.
Prosiłbym o poważne traktowanie akcjonarjuszy i odniesienie się do
niniejszego maila
Z powazaniem
akcjonarjusz
skupują od wystraszonych...a straszaki sami między sobą robią....przykład 5 i 6 stycznia info o zbyciu 200tys akcji zrembu przez park a teraz info nabycia akcji zrembu przez ele " nabycie przez Panią E. Sjoblom w dniach 05, 06 i 07 stycznia 2009r. w transakcjach pakietowych 580.000 akcji ZBM "ZREMB-CHOJNICE" ..
a co najistotniejsze oni nie uciekaja od swoich spółek tylko ciągle dokupuują...a jeszcze wczoraj nijaki Irek w poscie pisał ze są zadłuzeni na maxa...ja jutro dokupuje jagódki bo krótkoterminowo warto
wiem :/ ale ja na fixingu dokupiłem...ustawiłem 1,95 poszło 1,76 :( a byłem skłonny przepłacić...jeszcze mam troche cierpliwosci....jak coś opchne, narazie strata 11koła