Dnia 2023-09-08 o godz. 14:28 ~jaro napisał(a): > Dnia 2023-09-08 o godz. 13:32 ~jaro napisał(a): > > emisje ściema i uśrednili im tymi po 10 gr więc tu jeszcze duuużo brakuje do dna ... > > to co ? jeszcze około miliona do wyrzygania w rynek :D
przeliczyłem te 2 serie po 7 i po 20 zł oraz dodałem 1,3 miliona po 10 gr to wyszło niecałe 1 zł za akcje po uśrednieniu czyli około złotówki można kupować :D
1zł za akcje? Mogą mnie cmoknać, za 50gr mogę wziąść. Hossa w 2020 i branie w ciemno minęło. Inwestorzy nabrali rozumu. Najpierw pokażcie na co was stać a nie sprzedawanie marzeń a potem przekładanie premiery w nieskończoność jak np. WS na DE lub ATS na Road a wcześniej MG. Zrobili w wala mnogo inwestorów i myślą że dalej frajerownia na rynku.
Celem działalności Demolish Games jest produkcja i wydawnictwo gier komputerowych, w szczególności z gatunku gier symulacyjnych. Działalność prowadzona przez spółkę koncentruje się na produkcji gier własnych oraz finansowaniu i wydawaniu gier tworzonych przez zespoły zewnętrzne, przy czym Demolish Games dotychczas nie wydał samodzielnie żadnej gry. Spółka wchodzi w skład grupy kapitałowej Ultimate Game jako spółka stowarzyszona. Ultimate Games wchodzi w skład grupy kapitałowej spółki PlayWay. (PAP Biznes)
Jakiś komentarz przydałby się od spółki na ten debiut , cisza jak makiem zasiał .
Piękna katastrofa dla kursu jednak nie dla tych co brali emisję za 10gr.
Często jest tak że inwestorzy sami się tratują sprzedając bezmyślnie akcje, więc to żadna nowość, ale 80% w dół to totalna głupota co widać po zanikających już obrotach, wystarczy poczekać i kurs odbije od obecnych poziomów.
W sumie dobrze, że jest tylu pesymistów, bo oznacza to że już sprzedali swoje akcje co nie zbyt dobrze o nich świadczy jako inwestorach skoro akceptują stratę 80% to co o nich można myśleć.
Niestety brak zainteresowania spółka co wiąże się z powolnym opadaniem pod ciężarem akcji za 20zl czytaj za grosze.
To się nazywa zjeść ciastko i mieć ciastko.
Giełda potrafi zadziwić