• Komu brakło kasy Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Komu z drobnych akcjonariuszy zabrakło kasy i kupił 1/2 akcji a Henio mu sprzedał.
    Jak widzicie Henio widocznie jest chory ciągle na chorobę Filipińską i nie wie co podpisuje.
    Z tego obrazu widać że jak nie zrobicie porozumienia to stracicie kasę pod takim światłym zarządem dzielącym akcje na pół.
    W następnym raporcie będą akcje podzielone na cztery jak Henio zwiększy dawkę leku na chorobę Filipińską.
  • Re: Komu brakło kasy Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    To już nawet nie jest kabaret! Z bólem serca ale muszę się zgodzić z Silverem, że to co wyprawiają w tych raportach to jest już lekka żenada.

Jak patrzę na te ich działania i zaniechania, to osobiście nie wierzę żeby to wszystko co się wydarzyło w ostatnich 2 latach, nie było precyzyjnie przygotowanym planem pod "GIGA akcję". Nie wierzę!!! To jest niemożliwe, żeby spółka giełdowa popełniała tak karygodne błędy i to wciąż i wciąż i wciąż te same. Again and again and again.........

Dla mnie, to musi być celowe działanie, bo nawet największy tłumok nie popełnia tylu takich samych błędów. Mam nadzieję, że zbliżamy się już do finału tej komedii i niedługo będzie finał tego kabaretu. W którą stronę to pójdzie......, zobaczymy. Ja już swój typ mam! :-]
  • Re: Komu brakło kasy Autor: ~Bankier [5.184.197.*]
    Zulusraka i silver nagon brakuje tylko hila i stajnia opłacona ozieblo będzie w komplecie
  • Re: Komu brakło kasy Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Jak widzę to kasę za sprzedaną makulaturę Henio wpłacił do twojego Banku banksterze więc go bronisz.
  • Re: Komu brakło kasy Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    "Bankier" - widzę nadal jest bez zmian. Sytuacja skrajnie ciężka! Nadal nie potrafisz sklecić 2-3 zdań z sensem tylko piszesz cały czas to samo: o opłaconych Henia, o Choroszczy, o lekach......... Rozumiem, że twój jednocyfrowy wskaźnik inteligencji nie pozwala ci nic wymyślić, napisać coś od siebie, swoimi słowami. Pewnie napisał ci ktoś kilka zdań i jedyne co możesz zrobić to wklejać je cały czas na tym forum.

No i nie mam co oczekiwać na ustosunkowanie się twojej małej osoby do twojego nadawania pod różnymi NICK-ami?

Lekarz, Ubrany, Zuza, Zomo, Apis, Bankier, Rety, Takbylo, Zmora, Luiza, Nauczyciel, Takbylo, Koniec, Pewniak, Policja, Ile, Doktorkidler, Trzeba, Strata, Rozpacz, Jazda, Hehehe, Doktorlubicz, Wyślij, Salowy, Detektyw, Zawieszenie, Anuluj, Możliwe, Coo, Lekarz, Twojpan, Wyrocznia, Przypadek, Hak, Jola, Olo
[x]
APIS 10,34% 0,02 2026-05-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.