• Co dalej z kursem Biomaximy Autor: ~sped [91.212.223.*]
    Tak jak pisałem wcześniej poniżej 17.8 nie powinien spaść, a spadł nieznacznie i dalej juz nie powinien. Domknięcie luki z końca marca 2020 i maja 2022. To dla tej spółki silne poziomy wsparcia. Jeśli zostaną przebite to słabo to bedzie wyglądać. Ale na chwilę obecną to mało prawdopodobny scenariusz bo jest tam silne wsparcie które już dwa razy było bronione. Wydaje mi się że raczej czeka nas chwila mielenia na tym poziomie i szybki powrót w okolicę 20zł a na więcej potrzeba dobrego espi. Z tym ten zarząd ma problemy ostatnio. To nie jest rekomendacja tylko moje prywatne zdanie.

• Re: Co dalej z kursem Biomaximy Autor: ~Bob [217.170.206.*]
    Po marnym raporcie, który taki będzie ze względu na brak zysków, spadnie poniżej 15 zł.
  • Re: Co dalej z kursem Biomaximy Autor: ~afa [163.116.189.*]
    ciekawe dlaczego ma problem z produkcja ESPI, skoro wczesniej potrafili drukowac ESPI dla fotowoltaiki, albo niepewnych kontraktow. Co, nagl przestal isie starac o umowy, a firma przestala dzialac, czy jest im to na reke w tym momencie?

Wszystko sie dodaje, niestety nie dla akcjonariuszy mniejszosciowych, ilosc trolli tez sie zgadza w ostatnim czasie. Ciekawe kiedy info wyplynie, w momencie spadku kursu do poziomu gotowki na koncie, czy wczesniej?
  • Re: Co dalej z kursem Biomaximy Autor: ~Bolo [188.33.249.*]
    Na 4 Mass też spekuła zrobiła dołowanie bez podstaw i kurs większy o 50%,teraz Biomaxima na celowniku,do czasu ...Pa!
[x]
BIOMAXIMA 0,00% 12,85 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.