• Przypomnienie Autor: ~gracz [83.26.197.*]
    Wstęp do raportu za Q2: "Niebawem, przekażemy Państwu z opóźnieniem jednostkowy oraz skonsolidowany raport za rok 2022. W wstępie do przedmiotowego sprawozdania postaram się opisać globalną sytuację w spółce MINUTOR Energia S.A. jak i całej grupie
    kapitałowej".

Trzeba to stale wyciągac na wierzch.
  • Re: Przypomnienie Autor: ~Opinia [37.30.124.*]
    Benek na słowo wytrych - "niebawem"
  • Re: Przypomnienie Autor: ~gracz [83.26.192.*]
    Nie wiem czy Prezes zdaje sobie sprawe co uczynił spółce i akcjonariuszom nie dziwi zatem fakt ze nikt nie wsparł jego emisji i prawdopodobnie przyszłych .Po przez brak notowan jesteśmy odcieci od własnych pieniedzy, wtopa na całego.PIekna pogoda prąd z OZE płynie wszystko sie rozwija, obok mnie powstają farmy wiatrowe a Minutor cisza.
  • Re: Przypomnienie Autor: ~Obserwuje [5.173.111.*]
    Panowie. On ma zablokowane konta minutora górniczego . Energis od dawna na dnie. Teraz zadłuża minuturo inwestycje.
  • Re: Przypomnienie Autor: ~gracz [83.26.190.*]
    Zostanie tylko pare szt rózowych bateri .Ukraincy masowo zakładaja w Polsce firmy moze jakiś mezalians Prezesie.
  • Re: Przypomnienie Autor: ~Free [77.254.186.*]
    Że też chce wam się tutaj jeszcze udzielać. Dopóki nie da raportu, to spółka trup jak dla mnie.

• Re: Przypomnienie Autor: ~gracz [46.134.101.*]
    Przykład jak się wstaje z kolan,Energoinstal rok temu niemal upadłość dziś ponad 4 zł też były zawieszki i fix.Nawet udziałowcy sypali po 1zl tak to jest jak się sprkula dorwie a tutaj ff mniejszy.
  • Re: Przypomnienie Autor: ~Free [78.9.154.*]
    Zanim zaczniesz marzyć o rezurekcji niech najpierw pojawi się raport pozwalający na handel, wtedy pogadamy;)
[x]
MTENERGIA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.