Re: Długi jeszcze raz dlugi~Bin2023-09-09 12:53IP 89.77.195.*
Inwestowanie w tę spółkę to samobójstwo. Spokojny mecenas pewnie już ją szykuje do upadłości.
Helenko prokurator jest kwintesencją wszystkich, których wspomniałaś. Czekamy jeszcze na nowe wcielenie Szymańskiego jako sędzia. Bo chyba w rolę komornika się nie chce wcielić.
Dnia 2023-09-09 o godz. 18:21 ~Kroledward1 napisał(a): > 10 za papier mowie wam, nie dziekujcie
A w zasadzie to dlaczego tak naganiasz na zakup, Edziu. Jeżeli wiesz, że papier będzie po 10 zł to powinieneś po cichutku skupować i czekać na te 10 zł. A ty tworzysz sam sobie konkurencję i może nie wystarczyć dla ciebie papieru. Pewnie Marek ci sprzątnie. No chyba, że masz dużo tego papieru np. prawie 12 mln i potrzebujesz go zastawić. Ej Filutku, to ty nie jesteś Edzio tylko Łukaś. Ładnie to tak nabierać ludzi ?
Kupuje codziennie, ale mam jeszcze 8 innych spółek w portfelu i nie jestem glupi żeby stawiać wszystko na jedną kartę. 10 zł jest realne tu bardzo. P.s. nikogo nie ubierałem tu po 5 zł. Bo Kupuje tu akcje może od dwóch miesięcy. Wcześniej nie interesowałem się ta spółka.
Dnia 2023-09-09 o godz. 17:55 ~Bin napisał(a): > Helenko prokurator jest kwintesencją wszystkich, których wspomniałaś. Czekamy jeszcze na nowe wcielenie Szymańskiego jako sędzia. Bo chyba w rolę komornika się nie chce wcielić.
Bin znów piszesz z duchami ... jakaś Helenka ... a może Myszka Miki ??? Kogo tam jeszcze znajdziesz ??
Nie jakaś Helenka, tylko pani mecenas. Okaż trochę szacunku Kr. Jakieś słabe wychowanie odebrałeś w dzieciństwie. Z tego okresu pamiętasz tylko myszkę Miki.
No nie mam szczęścia bo znowu ty się odezwałeś. Jak zwylke nudny wazeliniarz. I dodatkowo niezbyt rozgarnięty. Uderz w stół a nożyce się odezwą. A skąd ci przyszła do głowy Fic ?
Mówisz o tych dwóch akcjach, które na początek każdej sesji kładziesz ?
To musisz dogadać się z jakimś grubasem bo mnie na to nie stać. Może dogadasz się z Królem Edziem albo Spokojnym mecenasem, który ostatnio myśli, że jest prokuratorem.
Szkoda że Cię nie stać na to by sprzedać mi kilka tysięcy akcji które codziennie wiszą w moich zleceniach no trudno.
Na transakcję pakietową też nie chciałeś się umówić Twoja sprawa ale ja i tak skupię tyle akcji ile chcę do 30.11.2023. Tylko pamiętaj twórz nowe afery wtedy łatwiej kupować!!
Dnia 2023-09-12 o godz. 03:09 ~Marek napisał(a): > Szkoda że Cię nie stać na to by sprzedać mi kilka tysięcy akcji które codziennie wiszą w moich zleceniach no trudno. > > Na transakcję pakietową też nie chciałeś się umówić Twoja sprawa ale ja i tak skupię tyle akcji ile chcę do 30.11.2023. Tylko pamiętaj twórz nowe afery wtedy łatwiej kupować!!
Mareczku, skoro skupisz tyle akcji ile chcesz to po co marudzisz tutaj na forum o tym jaki jesteś nieszczęśliwy bo nikt ci nie chce sprzedać akcji. Jesteś nudny, powtarzasz się ciągle i jakoś ta twoja smutna praca na forum nie przynosi efektu. Obroty nędzne, kurs akcji niski i zainteresowanie spółką kompletnie zgasło. Nikt nie kupuje już smutnych opowieści o wagonach, fabryce baterii i wspaniałych wynikach w pierwszej połowie roku. A zabiegi socjotechniczne godne pani opiekunki z przedszkola. Może dzieciaki w zuchach by się nabrały ale starszaki chyba już nie. Próbuj dalej Marku. Ściemniaj ile się da. Abyś tylko dotrwał do 30.11.2023.
Dnia 2023-09-09 o godz. 14:19 ~Prokurator napisał(a): > On tylko wyciąga logiczne wnioski z ostatniego raportu oraz waszej przestępczej działalności na forum
Spokojny Prokuratorze, powtórzę jeszcze raz--pocałuj nas wszystkich wiesz w co.