Jak myślicie ,czy doradca może mieć swoje słupy i przy zaniżaniu ceny kupuje taniej od drobnych ? bo od Tabaków to nie ,nie po to kupili od Skopa żeby teraz wywalać w rynek.
Dnia 2023-09-06 o godz. 12:41 ~01 napisał(a): > Teraz akcje są tylko w rodzinie i mogą robić co chcą. > > Mali są teraz w czarnej d... > > Mam obawy ze kurs zdołują a później wykup za grosze i wycofanie z giełdy.
Ja mam obawy że ty naganiasz na spadki ,mali mają wiele dobrych możliwości , to bardzo dobra informacja że rodzina powiększa udział w sp.
niektórzy straszą że wyjdą z giełdy a drobni zastaną z niczym , myślę że do końca 2024r. nie wyjdą ,bo na razie nie mają kasy na wykup , choćby po 3 zł .
Wg moich danych Państwo Tabaka chcą rozwoju firmy w tym wzrostu kursu i zainteresowania spółką. Skop blokował temat. To są moje dane może ktoś inny ma inne. Pzdr
Dnia 2023-09-10 o godz. 20:28 ~jxc napisał(a): > tak zdołują aż im wszyscy oddamy za bezcen oni mają czas
tak dołują , a ja dokupuje , będzie rosło to inni będą kupować , szkoda że nie byliście na walnym , mieli byście więcej pewnych informacji , a tak błądzicie .