nikt nie wie, ja zakładam, że przy 5 gr pojawi sie obrót, jakaś wymiana, może kontratak popytu póki co na morzu czerwonym mamy zielona wyspę i +9% ;))))
dzisiaj kontratak popytu na miarę M2 ;) trzeba ostrożnie, by nie dać sie wciągnąć w zabawę, bo każdy 1 gr to spore %. obrót ok 3,5 tys zł to już więcej niż używane trampki, jednak nadal to nic
też czytałem, tylko pozazdrościć a może zaprosić go na kawę i pogadać, może kupiłby pakiecik Moliera 2 ? https://www.wnp.pl/przemysl-odziezowy/zaufanie-do-luksusu-to-podstawa-najbogatszy-czlowiek-swiata-dokupil-akcje-lvmh,750821.html
Grzegorz marudzi w sklepie Moliera 2 na ul. Hożej, chce kupić futro żonie z upustem, ale nie chcą się zgodzić, to on powiedział, że nie wyjdzie ze sklepu, póki kurs akcji nie wróci na 0.54 zł.
dzisiaj wymiana i duży obrót czasem może być tak, że ktoś wykorzystuje niski kurs, do tego, żeby zaliczyć stratę - sprzedaje i odkupuje - strata jest tarczą podatkową przez 5 lat. Tyle dobrego
Niezła jazda, wygląda jak by wywalali co się da jak tylko popyt się pojawia ;) Ciekawe czy straszą czy faktycznie coś się źle dzieje, ale spekulacyjnie myślę że skubnę cosik :)
Grzegorz już skubnął i ma, na szybko, -30%, reszta cierpi poza granicami bólu zauważcie, że PEPCO podało nową, niższa prognozę - detal ma się gorzej upadła sp. sprzedająca auta Jaguar + LandRover "Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy ogłosił upadłość British Automotive Holding - podała spółka w komunikacie.Pod koniec sierpnia spółka informowała, że zgromadzenie wierzycieli wchodzącej w skład Grupy British Automotive Holding spółki British Automotive Polska odrzuciło układ BAP z wierzycielami i w związku z tym, oraz dokonanymi zajęciami na rachunkach bankowych podmiotów z grupy, zarząd BAH podjął decyzję o zaprzestaniu działalności operacyjnej i wkroczeniu, przez wszystkie podmioty z grupy, na ścieżkę upadłościową." (PAP Biznes)