zapomniels dodac ze to rachunek demo, bo santander podobnie jak inne banki, nie daja dostepu do gieldy osobom niepelnosprawnym umyslowo pozbawionym czynnosci prawnych!
może i demo ale 50 000 szt jako pierwsza transakcja w londynie po 2,2 pensa weszła ,,,a że na moim demo też 50 000 się pokazało to może zbieżność przypadków wczoraj ustawiłem po 2,1 ale nie weszło więc dzisiaj ustawiłem po 2,2 i weszło ................ na demo
ty to jednak inwestor jestes... wlozyles i juz 6% na minusie.. hehe kupiles na gorce sprzedasz ze strata kilkadzieisat %... normalnie cymbal forumowy do potegi jestes!
takie zera jak Ty sa na koncu wsrod wierzycieli.. wiec dostaniesz procent niczego, bo tyle zostanie po splaceniu dlugow na rzecz tych co sa wyzej w drabince.. poczytaj i sie doedukuj!
glupi jestes, ale tacy jak ty tez sa potrzebni.. zostaniesz z reka w nocniku.. tzn nawet ne w nocniku bo nawet tego nie bedziesz mial... wydymali cie i pora przyznac sie do porazki.. jeszcze mozesz sprzedac poki spolka jest notowana, bo jak zawiesza to bedzie bida!
będzie dobrze bo widać że nerwy cię zżerają , a poza tym te kilkaset tysięcy akcji które mam to nie cały portfel tak więc nie denerwuj się przygotowany jestem na strate bez wielkich obaw