Nie wiem co z Panem Jackiem ale ... miał chore dziecko ..... zainwestował Kernel ... a przynajmniej polecał tutaj ... a my w ratingu bankiera awansowaliśmy na 170
Wywaliłem 10K co nie było łatwe. Może jak spadnie do 2,10-2,20 kupię. To można tylko kupić i trzymać i czekać na jakiś wielki projekt. Bez jakiegoś dobrego ESPI aby sprzedać trzeba zrobić dobrą nagonkę taką jak p. Jacek :)
Taka gadka była na patentusie przez kilka lat - do ostatnich tygodni. Do celu docierają najsilniejsi, dla innich spekulacja. Zasady są proste. Spółka musi zostac zauważona, pozostałe kwestie w tym finansowe działają na korzysc izostala
Witam, posiadam niewyobrażalną dla niektórych ilość i ciągnę kurs w górę. Dziś dobiorę być może 20k. Screeny po sesji, przed chwilą ustawiłem 11 k na 2,76. Kupuję bardzo równo, przeważnie w połowie m-ca i nic nie sprzedaję. Obiecałem w tym roku wyciągnąć tę spółkę i słowa dotrzymam. Poradzę sobie z podażą :) --- Pozdr serdecznie, Jacek
Zgodnie z obietnicą:
https://images90.fotosik.pl/684/569fa0c9e2db2b24.jpg P.S - fakt jest taki, że jak mnie nie ma obroty zamierają (przeważnie). 21k wpadło dziś z 2 kont XTB i 3k z mBanku (nie załączone bo nie da się prtscr na apce mobilnej zrobić)
Pozdr. Jacek