Zanim poszedłem na korepetycje do tow. Wiesława, zapoznałem się - w przeciwieństwie do Ciebie - ze słownikiem ortograficznym oraz poprawną pisownią jego nazwiska.
Miałem na myśli panią Profesor ale skoro drogi Mecenasie przyznałeś się do znajomości z towarzyszem Wiesławem to teraz rozumiem skąd u ciebie ten prymitywizm.
Z konsomolskimi pozdrowieniami towarzyszu Mecenasie
Bardzo prymitywnie ratujesz się przed swoją ortograficzną ignorancją szukając nazwiska z taką pisownią. Wskazana pani profesor nie ma nic wspólnego w swoich pracach badawczych z socjotechnikami na które powołujesz się.
Dnia 2023-09-06 o godz. 21:52 ~Zakar napisał(a): > Nie przejmuj się Binem on tak ma..
Zakar, do towarzysza mecenasa trzeba się zwracać z szacunkiem na Wy, a nie na Ty. Chyba bruderszaftu nie piliście? To człowiek starej daty, a ty do niego tak od razu na Ty.
Dnia 2023-09-06 o godz. 23:12 ~Zakar napisał(a): > Artur też gadasz tu z wielkimi i znanymi ludźmi na forum bankiera haha ?
Wcale nie są wielcy ani znani. Jeden stary, bo sam się przyznał, że brał korepetycje od towarzysza Wiesława, a drugi podobny do nikogo. Taki wytwór Bareji. Prezes chyba, a nie, przepraszam, wiceprezes.
Och widzę że Artur i Bin w żywiole znów rozmawiają tu na forum z Fojtem, oraz że swoim sponsorem mecenasem podpierają się też autorytetami pani profesor z Politechniki Gdańskie wow... Zaraz pewnie dołączycie do rozmowy Myszkę Miki buhaha.
A ty pewnie Marku robisz za kaczora Donalda bo też dołączyłeś do dyskusji. Zapytaj się swojego sponsora gdzie te hipotetyczne Espi. Dzisiaj też będziecie tak próbowali ciągnąć kurs do góry ? Chyba nikt się na to już nie nabiera.
Towarzyszu Mecenasie, skończycie jak wasz mentor towarzysz Wiesław. Propaganda na nic się zda jak za nią nie stoją mocne argumenty. A za Compremum stoicie wy i wasz towarzysz Łukaś. Pozdrówcie go również z konsomolskim pozdrowieniem. Młody on co prawda i pewnie nie pamięta tych czasów ale sposób myślenia ma godny towarzysza Dzierżyńskiego.
Dnia 2023-09-06 o godz. 20:12 ~Bin napisał(a): > Miałem na myśli panią Profesor ale skoro drogi Mecenasie przyznałeś się do znajomości z towarzyszem Wiesławem to teraz rozumiem skąd u ciebie ten prymitywizm. > > Z konsomolskimi pozdrowieniami towarzyszu Mecenasie > > > > https://pg.edu.pl/p/krystyna-gomolka-2886
Bin, przecież wszyscy wiemy, że Spokojny to prostak, którego ciągnie w stronę ZSRR jak i do ich metod działania.
Dnia 2023-09-06 o godz. 22:11 ~KrólArtur napisał(a): > Dnia 2023-09-06 o godz. 20:12 ~Bin napisał(a): > > Miałem na myśli panią Profesor ale skoro drogi Mecenasie przyznałeś się do znajomości z towarzyszem Wiesławem to teraz rozumiem skąd u ciebie ten prymitywizm. > > > Z konsomolskimi pozdrowieniami towarzyszu Mecenasie > > > > > > https://pg.edu.pl/p/krystyna-gomolka-2886 > > Bin, przecież wszyscy wiemy, że Spokojny to prostak, którego ciągnie w stronę ZSRR jak i do ich metod działania.
Kupujący tu akcje Compremum Spokojny... to dla Was prostak no tak wciąż zapominam że macie tutaj najwyższe wykształcenie z Binem !!
Czytaj sprawozdania a nie wypociny trolli, którzy się bawią na fixie. A moderator niech nie manipuluje na szkodę spółki i nie usuwa niewygodnych wpisów !!! W ostatnim sprawozdaniu nie ma żadnych przesłanek do bankructwa !
Dnia 2023-09-07 o godz. 17:42 ~Spokojny napisał(a): > Czytaj sprawozdania a nie wypociny trolli, którzy się bawią na fixie. A moderator niech nie manipuluje na szkodę spółki i nie usuwa niewygodnych wpisów !!! W ostatnim sprawozdaniu nie ma żadnych przesłanek do bankructwa !
Prąd już wyłączyli? Pewnie zabrakło kasy na rachunki.
Artur twierdzisz że w Compremum wyłączyli prąd bo zabrakło kasy na opłacenie rachunków ?
Czy możesz podać źródło Twoich informacji ? Kiedy było ESPI ?
Czyżby to nowa wymyślona afera ?
Wow gratuluję inwencji twórczej !!
Dnia 2023-09-11 o godz. 17:24 ~Zakar napisał(a): > I co z tym prądem w Compremum, Artur podaje że wyłączyli im prąd !! > > Artur bardzo konkretne informacje możesz podać źródło ?