Ktoś jednym ruchem ładnie zgarnął do 31,8 i było tam bardzo mało podazy. Dziś automat straszy pakietami, a jak ktoś chce kupić to się automat wycofuje. W Europie coraz większa zmienność i strach. Będzie dobrze, cierpliwości!
ten sam tekst był przy 40,39,38,37,36,35,34,33 jak i teraz. takie samo smęcenie bedzie także i niżej. od podbitki po dywidendzie trwa bardzo silna dystrybucja i póki co końca nie widać. zawsze tu można kupić - dowolne ilości! lepiej poczekać na jakikolwiek sygnał odbicia niż łapać spoadajacy nóż co odcina paluchy i to jeszcze w dniu przełamania dolnego wsparcia na wysokich obrotach.
to prawda - czekamy na zakończenie sesji. ale zawsze wychodzę z założenia, że lepiej kupić te pare groszy drożej niż jak ktoś tu naganiał ponad 30% zł drożej. prawda panie znawco kaczanie?
Dnia 2023-09-06 o godz. 12:39 ~marek napisał(a): > to prawda - czekamy na zakończenie sesji. > ale zawsze wychodzę z założenia, że lepiej kupić te pare groszy drożej niż jak ktoś tu naganiał ponad 30% zł drożej. > prawda panie znawco kaczanie?
Bolo nie truj d....
Myślisz że jak zmieniłeś nick i ip i piszesz jak niedorozwinięty to nikt cie nie rozpozona ?
Bolo zwany tez " nie przejdzie 22,70 " zwany również pod wieloma innymi też nikami na innych forach gdzie uskuteczenia plucie na spółkę i piszący o spadkach od 2020 roku i ceny 4 zł
Marek, tu nie takie numery były. Na dołku mało kto kupuje, bo jest strach. I o to chodzi. Ty tez tu jesteś, bo chcesz kupić. 3/4 tych, którzy chca kupić zostaną na peronie, bo nie wyłapią dobrego momentu.
oczywiście, że chętnie odkupię przy sygnale odwrócenia trendu. czyli taniej niż 99% łapiących noże i twierdzących, że to najlepszy moment bo jest nisko - czyli uśredniających od 38? :) gdy tylko był sygnał mocnej dystrybucji (o którym pisałem) to sprzedałem - czyli póki co mój portfel jest około 10 zł na akcji do przodu.
Dnia 2023-09-06 o godz. 12:43 ~marek napisał(a): > oczywiście, że chętnie odkupię przy sygnale odwrócenia trendu. czyli taniej niż 99% łapiących noże i twierdzących, że to najlepszy moment bo jest nisko - czyli uśredniających od 38? :) gdy tylko był sygnał mocnej dystrybucji (o którym pisałem) to sprzedałem - czyli póki co mój portfel jest około 10 zł na akcji do przodu.
Wkelj linka, że dałeś sygnał, kiedy niby ta dystrybucja była. Bo czytam to forum regularnie i nigdy nic takiego nie widziałem, a pisać takie teksty, jak ty, to teraz kazdy może, by uchodzić za znawcę samochwałę.