• Tomasz Winiarski trzeci inwestor Szef Produkcji Second Chamber Autor: ~INFO [95.41.37.*]
    https://focusonbusiness.eu/pl/ludzie/tomasz-winiarski-szefem-produkcji-second-chamber/28798 
    Tomasz Winiarski szefem produkcji Second Chamber
    Second Chamber, notowane na NewConnect studio gamedev wcześniej znane jako Pixel Crow Games, poinformowało, że nowym szefem produkcji, a także trzecim inwestorem Spółki, został Tomasz Winiarski, który pracował m.in. przy Dead Island 2 i serii Sniper Ghost Warrior.

Tomasz Winiarski wywodzi się ze sceny profesjonalnego gamingu. W świecie esportu dał się poznać jako jeden z najlepszych polskich graczy Enemy Territory. Następnie zajął się tworzeniem gier jako level designer, game designer oraz producent. Rozpoczął linię IP Lost Grimoires, był lead game designerem w PolyAmorous przy Paradise Lost, a także senior system designerem przy Sniper Ghost Warrior: Contracts 2, czyli najlepiej sprzedającej się gry CI Games. Został producentem projektowym w CI Games przy nowym tytule, a także był senior producerem przy projekcie Dead Island 2 w Deep Silver Dambuster.

Jako kontraktowy producent, game designer i level designer współpracował z takimi firmami jak Superbright, Varsav Games i Movie Games. Ponadto wykładał w Warszawskiej Szkole Filmowej, ucząc pitchowania i produkcji gier.
    –„Tomka znam od lat, to specjalista najwyższej klasy, który pracował przy projektach diametralnie różniących się gatunkiem, skalą i budżetem. Jego portfolio mówi samo za siebie. To człowiek, którego potrzebujemy i którego ekspertyza jest niezbędna do zapewnienia sprawnego przebiegu prac nad naszym projektem – mówi Greg Ciach, CEO Second Chamber.”

– Second Chamber przyciągnęło mnie przede wszystkim siłą koncepcji planowanej gry. Jest to tytuł niesztampowy i pełen charakteru, nad którym praca zapowiada się niezwykle ciekawie. Ponadto mam wiele zaufania do Grega Ciacha, z którym pracowałem już w przeszłości. Cenię jego wyobraźnię oraz umiejętności organizacyjne. Cieszę się na rozpoczęcie współpracy – komentuje Tomasz Winiarski.
    Spółka prowadzi rozmowy z potencjalnymi partnerami inwestycyjnymi w związku z planowaną, nieogłoszoną jeszcze grą
  • Re: Tomasz Winiarski trzeci inwestor Szef Produkcji Second Chamber Autor: ~Makler [95.41.37.*]
    Produkcja idzie oełną parą Bez pokazania super gry inwestorom nikt by w to nie wszedł To jest wielki plus tej sytuacji
  • Re: Tomasz Winiarski trzeci inwestor Szef Produkcji Second Chamber Autor: ~Adam [5.226.113.*]
    Na tt second chamber są pierwsze screeny z gry i nowe info
  • Re: Tomasz Winiarski trzeci inwestor Szef Produkcji Second Chamber Autor: ~INFO [95.41.37.*]
    https://cdaction.pl/newsy/second-chamber-nowe-studio-polskich-weteranow-chce-stworzyc-nowy-podgatunek-gier 
    CO W NOWYM STUDIU PISZCZY
    Studio Second Chamber będzie specjalizować się w grach AA i, jak już pisałem wyżej, zostało założone przez Grega Ciacha i Krzysztofa Czulca. Mieli oni okazję pracować w innych firmach, do których zaliczają się Techland, Amber Studio czy Platige Image. Do tego w projekcie będą wspierani przez zespoły developerów mających w portfolio takie tytuły jak The Division, Frostpunk, Mortal Kombat 11, Gamedec, Medal of Honor, The Sims oraz FIFA.

Ambicje w kwestii rozwoju firmy także robią wrażenie. Już na samym początku kadra ma liczyć 40 pracowników. W ciągu 3 lat chcą zwiększyć tę liczbę do 100, a w ciągu 5 lat do 150 osób. A w tym wszystkim warto wziąć pod uwagę, że pierwsza gra Second Chamber będzie tylko testem podejścia do nowego gatunku. Tworzenie drugiej gry ma pozwolić dopracować narzędzia, a dopiero trzecia produkcja będzie rzeczywiście tym, co developerzy chcą tworzyć.
  • Director Of Business Techland Dmitry Martirosyan jest nasz !!! Autor: ~INFO [95.41.37.*]
    Director Of Business Techland Dmitry Martirosyan jet nasz !!!

Second Chamber is proud to announce that Dmitry Martirosyan will represent us in the search for strategic investors and/or publishers for Project Aurora and future Second Chamber projects over the next few months

z Tweetera !!! ZESPÓŁ jest niesamowicie mocny prezes MIVIE nie ściemniał że światowej sławy zespół tu się zadomowił na stałe !!!

Dyrektor Rozwoju Biznesu Techlandu grudzień 2020 - czerwiec 20221 i 7 miesięcy - Zarządzałem sprzedażą i dystrybucją na całym świecie - Zarządzanie współpracą z pierwszymi stronami i rynkami cyfrowymi - Odpowiadałem za prognozy sprzedaży i budżetowanie - Nadzór nad studiami i projektami outsourcingowymi - Nadzór nad inicjatywami trade marketingowymi - Zarządzałem kalendarzem wydawniczym - Zsynchronizowane wysiłki zespołów programistycznych i wydawniczych - Rozszerzone możliwości biznesowe dzięki partnerstwu i wspólnym promocjom - A wszystko to jest możliwe dzięki niezwykłemu zespołowi siedmiu wybitnych indywidualności, z którymi mam zaszczyt pracować i dążyć do wspólnych celów
  • Re: Director Of Business Techland Dmitry Martirosyan jest nasz !!! Autor: ~Makler [95.41.37.*]
    Tacy ludzie jak się za coś biorą to wielki sukces jest gwarantowany
[x]
PIXELCROW -4,41% 0,05 2025-03-24 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.