• ------------------------------------------>>>Prezes Autor: ~ewa [5.173.172.*]
    Szanowni Inwestorzy, Akcjonariusze
    Z uwagą śledzimy ostatnie wydarzenia i informacje na temat naszej spółki, które ukazały się w mediach w kontekście zawiadomienia do prokuratury od Komisji Nadzoru Finansowego (KNF). Z pełną świadomością chcemy przede wszystkim podkreślić, że deklarujemy pełną transparentność i chęć współpracy z właściwymi organami w trakcie wszelkich działań kontrolnych czy śledczych.
    Na chwilę obecną żadne organy państwowe nie kontaktowały się z Zarządem Spółki, w związku z czym nie są nam znane szczegóły sprawy i trudno nam jest to teraz komentować.
    Emitent już w roku 2020 sam złożył zawiadomienie do KNF i prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa poprzez manipulowanie kursem akcji. Współpracował również z KNF w trakcie prowadzonych czynności wyjaśniających, przekazując w 2021 roku pełną posiadaną dokumentację merytoryczną potwierdzającą wszystkie publikowane raporty.
    W lipcu br. kara pieniężna nałożona przez KNF na Prezesa Zarządu została uchylona przez Wojewódzki Sąd Administracyjny w Warszawie po złożonej skardze.
    Należy podkreślić, że wszelkie informacje, które były udostępniane publicznie, miały na celu prawidłowe i rzetelne informowanie o stanie naszej działalności i perspektywach podpisywanych umów.
    Nie unikamy odpowiedzialności i jesteśmy gotowi do ponownego wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Jesteśmy pewni, że przeprowadzone postępowania potwierdzą prawidłowość naszych działań. Zgłoszenie do prokuratury przez KNF traktujemy z pełną powagą i jesteśmy otwarci na współpracę na każdym etapie tego procesu. Chcemy zapewnić, że będziemy kontynuować działalność w najwyższych standardach etycznych i prawnych, aby ostatecznie wyjaśnić wszelkie wątpliwości i kontynuować naszą misję w dziedzinie biotechnologii.
    Dziękujemy za zaufanie, jakim nas obdarzyliście, i chcemy Was zapewnić, że dokładamy wszelkich starań, aby być godnymi tego zaufania.
    Z Poważaniem
    Jacek Wojciechowicz
  • Re: ------------------------------------------>>>Prezes Autor: ~aaa [91.225.135.*]
    jasne, zaczelo sie palic pod tyłkiem to zaczynaja sie tłumaczyć. Z czego prezes chciał wypłacać dywidende, co z obiecywanym od tak dawna przejsciem na głowny parkiet, co z udziałamy w cegc kiedy prezes zacznie RZETELNIE informować o tym co się dzieje?!!
  • Re: ------------------------------------------>>>Prezes Autor: ~Tiktak [83.24.68.*]
    A po co ci to wiedziec skoro tu ponoc nikt nie ma akcji i tylko namawia na sprzedaz.
  • Re: ------------------------------------------>>>Prezes Autor: ~aaa [91.225.135.*]
    akcje mam, chce sie ich pozbyc bez straty lub z jak najmniejsza strata, fakt jest taki ze spółka przez długi czas karmila ludzi kłamstwami co mam nadzieje udowodni prokuratura
  • Re: ------------------------------------------>>>Prezes Autor: ~Biolog [217.89.117.*]
    Masz pryszcza między uszami, nie akcje.

Gdybyś miał akcje, nie życzyłbyś Spółce źle.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [156.146.55.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    sam żeś pryszcz, jedyne co potraficie to obrazać i próbować zmieniać fakty.. jak jestes tak chętny na akcje spółki to zapraszam. wystawiłem swoje akcje 6225 sztuk po 20 zł, chcesz to bierz, nie to ja** tam leszczu
  • Re: ------------------------------------------>>>Prezes Autor: ~aaa [156.146.55.*]
    20 PLN już nigdy tu takiej cyfry nie zobaczysz marny naganiaczu. Prędzej 2,0
  • Re: ------------------------------------------>>>Prezes Autor: leon999 [5.173.139.*]
    Dnia 2023-09-06 o godz. 10:38 ~aaa napisał(a):
    > akcje mam, chce sie ich pozbyc bez straty lub z jak najmniejsza strata, fakt jest taki ze spółka przez długi czas karmila ludzi kłamstwami co mam nadzieje udowodni prokuratura

a jak nie udowodni to co zrobisz ? oskarżać każdy potrafi
    zobaczymy za jakiś czas, chętnie złoże zeznania - i myśle że nie ja jeden.
  • Re: ------------------------------------------>>>Prezes Autor: ~ewa [5.173.172.*]
    składaj teraz. A nic nie powiesz bo nic nie wiesz?
  • Re: ->>>Prezes - jak to było z dywidendą Autor: ~Akcjonariusz [138.199.59.*]
    W styczniu 2021 zadeklarowałeś że połowę zysku Innogene za 2020 dasz na dywidendę.
    Ale za 2020 Innogene miało stratę.
    To jak to było ??
    Nawet nie przeprosiłeś
    I teraz liczysz, że ktoś ci, jacuszku kłamczuszku uwierzy ?!

[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.