Wszystko według schematów, ciekawe kogo powołają ile skupią jeszcze akcji :) Pewnie spróbują kilka szybkich akcji poniżej 0,7 zł by wydębić od strachliwszych i niecierpliwych. Zaczekam na te momenty i podkupie :) Pozdrawiam wszystkich
Tak działają spółdzielnice, z wora do wora i zabawa trwa. Choć tutaj można oczekiwać jeszcze infa, że owy co rezygnuje sprzedał akcje a komu się nie dowiemy, nie musi się ujawniać poniżej 5 %. Członek RN musi podać każdą ilość że sprzedał :) Czy mam rację, się okaże :)
Jest dużo tworów hamerykańskich fundów, które się angażują w konkretnych celach :) Są też powiązania bliskie, więc jeśli spółka będzie chciała podać kto kupuje itd, to poda. Poniżej progu 5% nie musi się ujawniać, więc można wszystko :) Według mnie, podadzą by pobudzić potem popyt :) Powołają nowego i dadzą dobre infa, stąd myślę, że już trzeba ustawiać się w bokach i czekać :) Jeszcze wielu wypstrykają z akcji, kilka szybkich akcji poniżej 0,7 ( stawiam najniżej 0.67 zł) i odjazd. Zawsze mogę się mylić, ale tak podpowiada mi mój nos i doświadczenie :) Czekamy i obserwujemy zatem :) Pozdrawiam wszystkich
Ale p………z! Były Prezes tez odszedł i czekali ile 3-4 miesiące zanim ktoś się zdecydował podjąć wyzwanie ! I co to tez według schematu ….. ręce opadają jak czytam takich jak ty !
Współczuję tym, co czekają lata i czekają. Według mnie minęły czasy, że kupujesz jako lokatę i czekasz. Dzisiaj grają w większości na krótko i wyczekują okazji :) Pisałem na kilku spółkach podobnie i wszystkie ruszyły póki co... ale zawsze może być ten pierwszy nieudany :) Stąd nie pisze, że masz kupować a jedynie przedkładam swoje subiektywne odczucia i doświadczenie :) Zapisz post i pogadamy niebawem :) Pozdrawiam