• czego nie rozumiecie Autor: ~medic [62.182.146.*]
    korekta do nauki jak nie wiecie co to jest
  • Re: czego nie rozumiecie Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Korekta póki co idzie jak po sznurku. Dziś jest dobry dzień na jakieś info i zakończenie drugiej fali
  • Re: czego nie rozumiecie Autor: ~Piracik33 [212.129.77.*]
    Nie rozumiemy dlaczego nie spada jak od 2 tygodni naganiasz ze bedzie 32?
    Ps.
    Niki nie badz pies ogrodnika. Uzbierales to juz info i wzrosty....daj wszystkim dozbierać:)
  • Re: czego nie rozumiecie Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Ja już na pierwszej fali załadowałem do pełna wiec masz racje, nie na rękę mi druga głęboka fala:))
  • Niki Autor: ~Piracik33 [212.129.77.*]
    Ty ekspert od kresek jestes ale jak by poniżej 32zl zeszlo to chyba by Wam kreski trend zmienily:):):)
    A czasu coraz mniej bo wyniki i nowe umowy tuz,tuz:)
  • Re: czego nie rozumiecie Autor: ~medic [62.182.146.*]
    Dnia 2023-09-05 o godz. 13:51 ~Piracik33 napisał(a):
    > Nie rozumiemy dlaczego nie spada jak od 2 tygodni naganiasz ze bedzie 32?
    > > Ps.
    > > Niki nie badz pies ogrodnika. Uzbierales to juz info i wzrosty....daj wszystkim dozbierać:)

nic nie naganiam 32 to min ale może być niżej poczekaj to się przekonasz zostaw środki
  • Medic Autor: ~Piracik33 [212.129.77.*]
    Czekam z niecierpliwością:)
  • Re: czego nie rozumiecie Autor: -bubu [46.204.96.*]
    na spadkach większe obroty dziś korekta w górę jutro dałej w dół
  • Bubu Autor: ~Piracik33 [212.129.77.*]
    Ja wiem ze rysujecie sobie kreski przerzucajac i mi to pasuje:)
    Ale na logikę nikt nie oddaje po 37.5dzisiaj a jutro jak bedziecie przerzucać po 36 to zupelnie normalnie:)):))
    Zrobcie lipne info jak na Cognorze i zrobcie mega zjazd. Wtedy bedzie to mialo sens:) a tak to jest dziecinada i pukanie po kilka K akcji....eh
  • Re: Bubu Autor: -bubu [46.204.96.*]
    leszcz jak zielono trzyma akcje a jak widzi czerwień wtedy skacze piracie :)
  • Re: Bubu Autor: ~Piracik33 [212.129.77.*]
    Badz poważny prosze:) MDG to obecnie no moze po Będzinie spolka ktora charakteryzuje sie duza zmiennoscia kursu..i czy Ty naprawde myslisz ze zostali tu gracze ktorzy beda oddawac jak zobacza minus? W obecnej sytuacji gdzie bylo 46zl a co chwila pojawiaja sie nowe infa oddawac po 37 to trzeba byc NIEPELNOSPRAWNYM UMYSLOWO...:)Qufa nie trzyma to sie logiki no ale ja jestem za byle szybko i jak nagony pisza minimum 32:):):)
  • Re: Bubu Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Piracik masz racje ze za nisko trend się zmieni, to będzie mega niebezpieczne. Nie sadze żeby do tego doszło :)
  • Re: Bubu Autor: ~Hehehehe [5.184.204.*]
    Zapindala na dół jak ta lala
[x]
MEDICALG 3,10% 31,60 2026-05-15 15:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.