Nie rozumiemy dlaczego nie spada jak od 2 tygodni naganiasz ze bedzie 32?
Ps.
Niki nie badz pies ogrodnika. Uzbierales to juz info i wzrosty....daj wszystkim dozbierać:)
Ty ekspert od kresek jestes ale jak by poniżej 32zl zeszlo to chyba by Wam kreski trend zmienily:):):)
A czasu coraz mniej bo wyniki i nowe umowy tuz,tuz:)
Dnia 2023-09-05 o godz. 13:51 ~Piracik33 napisał(a): > Nie rozumiemy dlaczego nie spada jak od 2 tygodni naganiasz ze bedzie 32? > > Ps. > > Niki nie badz pies ogrodnika. Uzbierales to juz info i wzrosty....daj wszystkim dozbierać:)
nic nie naganiam 32 to min ale może być niżej poczekaj to się przekonasz zostaw środki
Ja wiem ze rysujecie sobie kreski przerzucajac i mi to pasuje:)
Ale na logikę nikt nie oddaje po 37.5dzisiaj a jutro jak bedziecie przerzucać po 36 to zupelnie normalnie:)):))
Zrobcie lipne info jak na Cognorze i zrobcie mega zjazd. Wtedy bedzie to mialo sens:) a tak to jest dziecinada i pukanie po kilka K akcji....eh
Badz poważny prosze:) MDG to obecnie no moze po Będzinie spolka ktora charakteryzuje sie duza zmiennoscia kursu..i czy Ty naprawde myslisz ze zostali tu gracze ktorzy beda oddawac jak zobacza minus? W obecnej sytuacji gdzie bylo 46zl a co chwila pojawiaja sie nowe infa oddawac po 37 to trzeba byc NIEPELNOSPRAWNYM UMYSLOWO...:)Qufa nie trzyma to sie logiki no ale ja jestem za byle szybko i jak nagony pisza minimum 32:):):)