Nie było mnie cały dzień jak tam reksio obserwator dalej naganiasz na wzrosty ile akcji dokupiłeś 6szt i kurs podniosłeś o +2% tak myślałem majtku.dniuwa ci wyjdzie dobrze tyle postów dziś napisałeś cały jesteś w skowronkach!
Dawaj kes zrzucaj kozaku cały dzień wiszą moje zlecenia i nikt nie ma jaj zrzucać masz jeszcze Ci teraz dorzucę po 2.34 dawaj pokaż ze nie tylko wypisujesz głupoty, ale faktycznie masz akcje.
Zrozumieć trzeba że kes jest goły nie ma akcji straszy nieświadomych... Ktorzy po taniości zaczną oddawać akcje, a on będzie zgarniać od nich akcje... Wiec to jest dopiero chamstwo oszukiwanie ludzi i wprowadzanie w błąd w celu oszukania i odebrania im akcji... Ale spokój kes nie zrzucisz takich ilości zabetonuje Ci lewą stronę będziesz łykać jak pelikan po 5zł
Dwa trole naganiaj cały dzień na wzrosty reksio obserwator tia pluto a kurs na koniec dnia na czerwono kto wan zapłaci dniowe ja na pewno bym wam nie zapłacił.
trzeba przyznać, że bardzo infantylnie naganiają-może jak ktoś byłby pierwszy dzień na forum bankiera to dałby się na to nabrać, ale dla pozostałych takie naganianie wręcz uruchamia wszelkie alarmy