Dnia 2023-09-05 o godz. 09:25 ~dominik napisał(a): > A tu nic nowego. Zjazd o 30 groszy. Rzeczywiście to najgorszy papier GPW
wracasz mędzić w takim samym "stylu" jak do tej pory, tylko po co? to twoja "praca" czy tak "musisz"? czy jest jakakolwiek szansa, ze to forum znowu wróci do życia, bez trolli?
Dnia 2023-09-05 o godz. 09:44 ~dominik napisał(a): > Przejrzałem wpisy na forum i nie widzę ani jednego merytorycznego wpisu w twoim wykonaniu. Tylko ta stara sieczka nawiedzonego wielonikowca.
naprawdę musisz walić aż tak oklepanymi schematami nieudolnego trolla? a może przeglądałeś własne wpisy? dlaczego to forum nie może być jak inne, tylko trochę trolli i większość normalnych piszących? te twoje "wejścia" to "praca" czy tak 'musisz"?
Dnia 2023-09-05 o godz. 10:36 ~dominik napisał(a): > Wnioskuję , ze nie masz nic interesującego do powiedzenia, tylko jątrzysz.
co za "protekcjonalne", "wielkopańskie" 'wnioskuję", żenada...po co właściwie wlazłeś na forum? może rozlicz własne wpisy? te twoje "wejścia" to "praca" czy tak "musisz"? kiedy to forum odzyska życie?
Dnia 2023-09-05 o godz. 11:53 ~dominik napisał(a): > Napisz cos ciekawego o spólce, uczestnicy forum pragną nowych wiadomości.
do tego jeszcze chcesz mi dyktować, co mam robić? coraz większa żenada, znowu napiszę, zacznij od SIEBIE...po co właściwie tu włazisz? to twoja "praca" czy tak 'musisz"?
Dnia 2023-09-05 o godz. 12:22 ~dominik napisał(a): > Co mógłbyś napisać? Jedynie stwierdzić ,ze to inwestycyjny muł i współczuć tym co to kupili. Ale cię na to nie stać.
znowu ci napiszę NIE ŻYCZĘ SOBIE żadnego dyktowania z twojej strony, co mam "napisać" i dziecinnych "chwytów" z tym związanych, to ty wlazłeś na forum z jakimiś "kategorycznymi orzeczeniami" na temat spółki, oczywiście bez jakiejkolwiek argumentacjii i to ty powinieneś je uzasadnić, tak byłoby uczciwie, o ile rozumiesz to słowo..śmiecisz na forum bo "musisz" czy to twoja "praca"?
Dnia 2023-09-05 o godz. 14:17 ~dominik napisał(a): > A jakiej ty jeszcze oczekujesz argumentacji. Zobacz wykres za 3 mies. Zjazd z 2,82 na 2,51. To mało.?
no właśnie, było takich zjazdów wiele...i co dalej?
Już ci powiem co dalej, chociaż to nie moja konwersacja. Ty oczywiście kupiłaś w samym dołku i sprzedałeś na szczycie bajkopisarzu. A mimo to ciągle jesteś golasem.