https://www.nintendo.com/store/games/best-sellers/#sort=df Hole.io awans na 54 poz. idzie jak burza od wczoraj awans o 42 pozycje w górę !!! dodatkowo Tool up -poz27 dwa dni do końca promki +ARISE poz 42. awans o 10 pozycji od wczoraj !!!
switch to prawie STEAM w niektórych grach więc miejsce w TOP 100 można śmiało porównywać z STEAM szczególnie w przypadku takich prostych gierek KONSOL nitendo sprzedano prawie 130 000 000 szt wiec liczba graczy jest porównywalna cieszy wysoka pozycja Arise i Tools up i przed premierą 2 !!! do premery pewnie 2 jeszcze pewnie będzie 1-2 na wyprzedaży lub w jakiś bundlu
Plusem Hole.io, ze ta gra rzeczywiscie jest w miare fajna (bo te aquaparki itp to juz jednak rozna jakosc prezentuja), do tego tania i wydaje ja Qubic bezposrednio. Sprzedaje sie dobrze i raczej w dlugim terminie bedzie sie sprzedawac. Na youtube grube miliony odslon roznych streamerow i opinie w komentarzach dobre.
Jeśli zadziała efekt kuli śnieżnej i
niebawem Qubic/UT oglosza wydanie czegos nowego jeszcze z półki Everdream/BangOn/Boti to uwierze, że 10+ to cos co zobaczymy do roku czasu
osobiście mi się bardzo podoba Aqapark -ale cóż gusta są bardzo różne każdy człowiek ma inne .... dlatego np Playway wydając dziesiątki gier a w sumie mają ledwie z 10 takich średniaków ma przychody blisko 200 mln zł .... W Qubicu gry są coraz lepsze i z coraz większym potencjałem Ilość zwiększona o blisko 20 gier do końca tego roku + DLC kilkadziesiąt zrobi bardzo dobry wynik .... Kula śnieżna !!!