Wiecie co mam akcje, ale tak naprawdę czym Wy się cieszycie ? Ok z farmą idzie, ale czy macie świadomości, że bez raportów jesteśmy w czarnej ? Szczerze, wole, żeby wznowili notowania i spadło nawet na 0.10 groszy i działali dalej z farmą niż odwalać takie cyrki… Ja się nie ciesz w bo mam akcje uziemione od dłuższego czasu i jedyne co widzę to przekładanie raportów !! Żeby nie było tak, że farma ruszy a Bras pożegna notowania …
Kamil nie mieszaj , niemal wszyscy posiadacze akcji by chętnie dokupili po spadku do 10 gr tylko dlaczego miałoby tam spaść ikomu by sie udało kupić poniżej ceny emisyjnej.
Przeczytałeś ze zrozumieniem ? Chodzi o to, że jak dla mnie wole aby uwalili kurs, ale żeby wznowili notowania. Lepiej, żeby były i na plusie lub minusie ale żeby były. A tak co mamy? Wiecznie przekladane raporty!! Oby Brasa nie wywalili za ciągły brak raportow bo wasze happyy szybko sie skonczy...
Myślę, że już dawno te akcje byś wywalił za grosze a tak być może zarobisz bardzo dużo jeżeli zagra kilka rzeczy, cierpliwość na giełdzie jest ogromną cnotą.
Cierpliwość mam, gorzej ze świadomością, że za ich partactwo w sprawie raportów będziemy te akcje traktowali jak papier toaletowy. Czy Wy optymiście nie zdajecie sobie sprawy, czy do Was nie dociera, że mogą nasza „Perłę” wywalić z giełdy za braki raportów ? Podniecacie się innymi Espi ok tez się cieszę, ale bez wznowienia notowań to mogą nawet napisać, że KGHM podpisał z Brasem umowę … No ludzie błądzimy realistami a nie marzycielami …
Stękasz i stękasz, a już wkrótce spółka da ładnie zarobić i aktualnym posiadaczom i wszystkim stękaczom, którzy wsiądą odpowiednio szybko na pokład po wznowieniu notowań. :-) Pozdro dla cierpliwych, optymistów!
Moj ost post. Czy do Was nie do dociera, że przez brak raportów Bras może wylecieć z giełdy ? Jak farma ruszy a nie będzie raportów to możemy sobie w d… wsadzić ten papier i wasze optymistyczne wizje i zostanie Wasze wzajemne kółko adoracji, do których waszych tępych głów nie dochodzi, że możemy mieć zamiast zysku, papier na pamiątkę ! Nara