Tez kiedyś skakałem z kwiatka na kwiatek. Ale giełda nauczyła mnie, że najważniejsza jest cierpliwość. Siedzę tu od 2017 r. i nie żałuję. Nigdzie się nie ruszam...
To jest spółka dywidendowa, która ma za bardzo nie zwracać na swój kurs uwagi. Póki to działa, to nic nie będzie ruszane. Szukasz lokomotywy, to nie tu.
Niestety prezes ma mentalność chytrego straganiarza, który dorobił się dzięki innym zespołom, pomysł miał dobry ale jego pazerność na pieniądze to gruba przesada, oby to na nim się zemściło kiedyś. Jeszcze teraz na fundacja, pewnie po to, zeby podatku od dywidendy nie płacic, porażka, jak jest suckes to typ myśli, ze jest śmieszny i pisze poprawna premiera. To już dano przestało być śmieszne.
Nie pisz głupstw! Lepszego prezesa nie może a sobie wyobrazić . Jestem tu od IPO i nie mam żadnych zastrzeżeń . A to że kurs się kisi to nie wina Prezesa tylko bałaganu i kierunku na gręcje i Węgry jaki PiS nam zafundował.
Propaganda? A dzisiejsze obniżenie stop o 0,75 przy inflacji 10.1 to tez propaganda? Za to zapłacimy wszyscy jeszcze większa inflacja. Już teraz na pudle zaraz za Wegrami jesteśmy. Inflacja to tez propaganda?
Oczywiście ze wina PiS. Czybotiscinng rządził w międzyczasie? Rządzą od 8 lat. Inflacja była już przed wojna. Inflacja bierze się z programow socjalnych i rozdawnictwa pieniędzy. Doedukuj się.
Inflacja była przed wojną, to prawda, ale nie na takich poziomach, jej wyskok jest spowodowany bardzo wieloma czynnikami i jest zjawiskiem globalnym a o ile wiem pis nie rządzi całym światem?
Globalnym? Popatrz dobie na wskaźniki inflacji na świecie u nas powyżej 10% a wszędzie dużo mniej u Niemca u Hiszpana wr Francji w USA w Szwecji etc mam wymieniać dalej? Jesy podwyższona na świecie fakt ale u nas ekstra 5% dorzucają rządy amatorów z PiS
Bogusław nie obraź sie ale Twoja wiedza na temat ekonomii i gospodarki i zasad jakie rządzą jest znikoma. tutaj ewidentnie wine za inflacje ponosi PiS i jego pieski na smyczy takie jak Glapiński. tu i teraz liczy sie tylko wygrana w wyborach. a to czy będziemy drugą turcją i czy nasze dzieci będą wolne i żyły na poziomie Europejskim a nie białoruskim to niestety nasi rządzący mają głeboko w d u p pie
NIe chce pomagać to niech chociaż nie przeszkadza, żałosnymi komentarzami w stylu poprawna premiera. Wieki biznesmen co dorobił się na plecach innych małych zespołów i całą kasę wyciąga ze społki zamiast inwestować.