ale pozytywna w pełnym słowa znaczeniu dla ludzi którzy są oszukiwani 15 lat . Bo pozytywnych było tu wiele , ale pod sprzedaż akcji , i w celu naciągnięcia następnych naiwnych . Wszystko ma swój koniec , ale tu to tasiemiec i to uzbrojony . Pozdrawiam tych czekających przedziale 10 lat .
Aby była prawdziwa pozytywna informacja spółka musi być doprowadzona do pozytywnego stanu, a to się samo nie zrobi i dobrze o tym wiesz. A za tym wszystkim muszą stać ludzie, którzy chcą i potrafią to uczynić. Czy tacy są w obecnym zarządzie? Sam w to wątpisz i słusznie. Jeśli tego nie zmienimy - padniemy.
Dnia 2023-09-03 o godz. 13:02 ~Co napisał(a): > https://rejestr.io/krs/270970/petrolinvest FOMO to taki kłamczuszek.
//// czyżby Pan kurator Piotr Pazdyka to taki Zawisza Czarny XXI (symbol cnót rycerskich i szeroko rozumianego honoru) co niby wytropi złodziei? Pochodzi z Gdańska i zapewne o Krause nawet nie słyszał hehe Pożyjemy zobaczymy
Dnia 2023-09-06 o godz. 16:00 ~Johnny napisał(a): > Za to troll bez zmian nowe nicki tworzy
Johnny tak nazwiesz mnie kolejnym trollem.
Co robi kurator w Petrolinvest? Postanowienie sądu okręgowego w gdańsku ix wydział gospodarczy z dnia 28 czerwca 2023r. , sygn. Akt ix gc 91/22, ustanowienie kuratora na podstawie art. 427 par. 2 ksh do reprezentowania petrolinvest spółki akcyjnej w postępowaniu o stwierdzenie nieważności ewentualnie uchylenie ewentualnie uznanie za nieistniejące uchwał akcjonariuszy
Dnia 2023-09-09 o godz. 18:32 ~myśl napisał(a): > Dnia 2023-09-06 o godz. 16:00 ~Johnny napisał(a): > > Za to troll bez zmian nowe nicki tworzy > > Johnny tak nazwiesz mnie kolejnym trollem. > > Co robi kurator w Petrolinvest? > Postanowienie sądu okręgowego w gdańsku ix wydział gospodarczy z dnia 28 czerwca 2023r. , sygn. Akt ix gc 91/22, ustanowienie kuratora na podstawie art. 427 par. 2 ksh do reprezentowania petrolinvest spółki akcyjnej w postępowaniu o stwierdzenie nieważności ewentualnie uchylenie ewentualnie uznanie za nieistniejące uchwał akcjonariuszy
odpowiem ci sam - pewnie nic nie robi tak obecny prezes - jak się mylę to pisz bo mnie mdlli że się mylę
Teraz mamy 15 mln akcji a ile było w dniu debiutu forwardzie i nie powołuj się na scalenja faktem jest ze obecnie mamy trochę ponad 15 mln akcji spółki petrolinvest i każda ma swoją wartość duża wartość
Dnia 2023-09-09 o godz. 21:12 ~Jakc napisał(a): > Tu wszyscy nawet potencjalni akcjonariusze chcą wmówić że akcje są warte od 0 do 160 zł to praktycznie rozgrywka z elektrimu tak nas doja
kilka wątków wcześniej pisałem że nas doją - ale fordzik chce 160 pln po scaleniu albo 10 pln przed scaleniem - dziwny gość - chyba jest w sekcie o nazwie pam
Dnia 2023-09-09 o godz. 22:02 ~nikt napisał(a): > Dnia 2023-09-09 o godz. 21:12 ~Jakc napisał(a): > > Tu wszyscy nawet potencjalni akcjonariusze chcą wmówić że akcje są warte od 0 do 160 zł to praktycznie rozgrywka z elektrimu tak nas doja > > kilka wątków wcześniej pisałem że nas doją - ale fordzik chce 160 pln po scaleniu albo 10 pln przed scaleniem - dziwny gość - chyba jest w sekcie o nazwie pam
/////// uczepiłeś się mnie Nikcie więc dopowiem tak. Szacunki eliasza bardziej mi odpowiadają, ale czas ma też znaczenie