• Bang-On Balls: Chronicles Autor: ~Zyga [37.7.205.*]
    Gierka 1-4 września bierze udział w PAX West 2023 . Producenci ogłosili że będzie można zagrać w nową mapkę. Z obrazka dla mnie wynika że to jest Japonia (Czasy Samurajów). A wy co o tym sądzicie. Zapowiada się na pewno ciekawie.

https://steamcommunity.com/app/1227650

• Re: Bang-On Balls: Chronicles Autor: ~Millutki [37.47.245.*]
    Ciekawe czy sprzeda się 100 tysi egzemplarzy w tydzień ? Na wszystkie platformy . To byłby zdrowy dopalacz . Ta gra na youtubach ma miliony wyświetleń ..
  • Re: Bang-On Balls: Chronicles Autor: ~Sz [77.255.143.*]
    Przy takich recenzjach wszystko możliwe. Wtedy grupa musiałaby wejść na poziom setek mln kapitalizacji
  • Re: Bang-On Balls: Chronicles Autor: ~meront [83.29.124.*]
    Przytłaczająco pozytywne (97% z 2,333) na steam, wow.
    Patrze na filmiki na steamie to rzeczywiscie ta gra wyglada duzo lepiej niz Everdream Valley, wiec zaczynam wierzyc, ze zejde z haka tu moze kiedys. Niestety ja za malo usrednialem, a raczej poddalem sie w ktoryms momencie, wiec musze czekac dalej na wzrosty
  • Re: Bang-On Balls: Chronicles Autor: ~pawko [83.11.100.*]
    a jaką masz średnią?
    6 z małym hakiem, więc szansa zejścia jedynie gdy Qubic kontynuuje passe i realnie wejdzie na wyższy poziom.
    Po tym co widze na necie o tej grze to myślę, że rzeczywiscie 100k nie jest niemozliwe
  • Re: Bang-On Balls: Chronicles Autor: ~dss [77.253.244.*]
    Co ty gadasz ze średnią 6 to pestka na koniec roku to pewnie tu dycha pęknie i spokojnie będziesz nawet na plusie
  • Re: Bang-On Balls: Chronicles Autor: ~src [46.134.89.*]
    Wow. Mieć po 6 i nie dobrać poniżej 2zl.... Zwłaszcza przed wynikami. Why...
  • Re: Bang-On Balls: Chronicles Autor: ~Markos [89.64.82.*]
    Ja też miałem po 5 z hakiem kupiłem sporo towaru tuż po wynikach po 2 uśredniłem na 3 i już zarabiam tu będzie 20 na kursie po wynikach za 2023 zobaczycie
    Ja w okolicy 4 przestalem usredniac jak spadalo, bo konca nie bylo widac spadkow, a sentyment byl tragiczny, a perspektywy byly jakie byly. Szkoda mi bylo juz wiecej tu wkladac, wiec zostawilem na wieczne zapomnienie. No, ale cos sie ruszylo. 20zl to moze bedzie w dluzszej perspektywie, jesli Qubic/UT zacznie teraz wydawac wiecej gier z półki Everdream/Bang on. No i jeśli w obecnej sytuacji prezes porzucił narazie pomysł sprzedaży UT (oby)
    Jak już nie uśrednialem po 1-2zl to nie będę sie teraz wyglupial. Co lepsze jeszcze miałem tak sobie z 1k akcji dokupić jak bylo wystawione za 2.20 pare dni temu. Zawahalem sie chwile i ktos mi sprzatnal sprzed nosa, a teraz to juz trudno. Zobacze co to bedzie dalej. W okolicach 10, czy nawet 9zl to bylbym juz wiecej niz zadowolony, szczegolnie, ze traktuje juz od dawna te pieniadze jak wyrzucone do smietnika
  • Re: Bang-On Balls: Chronicles Autor: ~Markos [89.64.82.*]
    Za chwilę się okaże że to jedna z Twoich najlepszych inwestycji nie sprzedawaj tylko za wcześnie nawet jak już będziesz na +
  • Re: Bang-On Balls: Chronicles Autor: ~src [83.26.172.*]
    7-8zl myślę że w tym roku to optymalne poziomy które będą podparte wynikami. Czy będzie wyżej? Wszystko zależy od premier boti i bang on balls.
[x]
QUBICGMS 0,42% 1,20 2025-10-31 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.