• PGF ma poważne problemy Autor: ~Str [37.248.160.*]
    Nie są w stanie raportu skonsolidowanego domknąć, w ten czy inny sposob. Nic im się nie zgadza, rozjeżdża. Nikt się nie chce podpisać. W naturalny sposob rzutuje to na aktywa jak OZE. Za dużo niejasnych operacji, cała grupa trzeszczy w posadach. Czas skoncentrować się na przetrwaniu, a nie marzyć o rekordowym kursie.
  • Re: PGF ma poważne problemy Autor: ~oze [77.111.246.*]
    W żaden sposób nie rzutuje to ma OZE.

Ponizej 10zl nie sprzedam.

Czekam aż oddacie wszystkie pożyczone od PGF akcje OZE .. co do sztuki.
  • Re: PGF ma poważne problemy Autor: ~Str [37.248.160.*]
    Koledzy już Cie wyjaśnili. Czekasz na 10 zł, ale nie masz sukcesów na tym polu, wiec pękasz z dumy, ze nie dotknęło jeszcze 50 groszy. To jest przypadek psychiatryczny. Ja tego nie będę komentował. Odnoszę się za to do niepokojących faktów. Punktem wyjścia dla wszystkich spółek z grupy jest PGF. To PGF ściągnął z OZE trupa Solarinnivation. To PGF wybiera RN i zarząd w OZE. To PGF miało spinać wszystkie spółki z grupy.
  • Re: PGF ma poważne problemy Autor: ~odp [83.26.158.*]
    Dnia 2023-09-01 o godz. 12:59 ~oze napisał(a):
    > W żaden sposób nie rzutuje to ma OZE.
    > >
    > > Ponizej 10zl nie sprzedam.
    > >
    > > Czekam aż oddacie wszystkie pożyczone od PGF akcje OZE .. co do sztuki.

A po co oddawać jak nie będzie komu oddawać :)
  • Rzeczywiście nie ma związków między PGF i tutaj Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    tak tak - praca dla żony FIKCYJNA - posła sobolewskiego w pis - nie ma nic wspólnego, że ta kobieta po fikcyjnym już dziś kursie do rad nadzorczych - zrobiła "karierę" i przeszła niczym tsunami przez spółki.nie ma to nic wspólnego z nepotyzmem
    Podobnie Białoruska republika sowiecka była kompletnie niezależnym państwem od sowieckiej Rassiji.......
    A przestraszony dzieciak - próbując się bronić na podwórku, straszy ojcem - i na pewno ma na myśli Rydzyka.

Wydaj z 20 zł i zamów sobie raport o jakiejś grupie powiązanych ze sobą spółek - albo POCZYTAJ o tym - cokolwiek.
    Firma w której pracuję ma 5? 20? spółek zależnych i czasami jedyną podkładką są 3 kosy podpisane przez jej właściciela /akurat tu brzmi śmiesznie/.

Jest ścisła korelacja między podmiotami zależnymi, szczególnie gdy milicja na serio potraktowała topmedical.
  • Re: Rzeczywiście nie ma związków między PGF i tutaj Autor: ~oze [31.61.248.*]
    Str przypełzłeś tu niewiadomo skąd na kółeczko i kozaczysz. Kup se te 2k akcji i siedz cicho przygłupie. Tu gra idzie o zdecydowanie wyższe poziomy niz twoja wyobraźnia ogarnia.

W ogóle po co ja dyskutuje z tymi śmieciami ..
  • Re: Rzeczywiście nie ma związków między PGF i tutaj Autor: ~podradomskijamnik [83.26.158.*]
    Dnia 2023-09-01 o godz. 15:54 ~oze napisał(a):
    > Str przypełzłeś tu niewiadomo skąd na kółeczko i kozaczysz. Kup se te 2k akcji i siedz cicho przygłupie. Tu gra idzie o zdecydowanie wyższe poziomy niz twoja wyobraźnia ogarnia.
    > >
    > > W ogóle po co ja dyskutuje z tymi śmieciami ..

Po co? po to żeby samemu przed sobą udawać że nie jesteś frajerem na haku. Przecież w to kłamstwo 0,75 sam zaczynasz powoli wierzyć
  • tez bym wolał byś nie dyskutował z nami Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    ja tu byłem wcześniej........

kiedyś - parę lat temu - stałem w dużym sklepie w kolejce.
    nagle wpycha się przede mnie baba i mówi "ja tu byłam wcześniej".
    To jak na chama przystało /a raczej dlatego, że był to kaszalot/ odpowiedziałem "ja bylem jeszcze wczesniej".
    baba zlustrowała mnie jak politruk Sławomir Cenckiewicz Wałęsę - jak to.....
    Ja jej - ja tu kafelki kładłem

baba wyszła

A jak ci dziecko ktoś opowiada, że nie wiesz o co gra idzie , to jak ktoś mówi , że jest patriotą - czyli ktoś coś ukradł.
    Jak tu bedzie biznes na 10 mln - to sobie albo spółkę osobna zalożą albo cywilną i cię wydy.....ją.

nikt na świecie nie uwierzy, że ktoś kto ma fajny biznes, to bedzie szukał kapitału na NC.
    A już myślących, że ktoś na nich pracuje, i pozwoli mu zarobić 15 krotnie to już jest niewiele......

spółkę zakładamy by ROBIĆ koszty, a nie zarabiać
  • Re: tez bym wolał byś nie dyskutował z nami Autor: ~RYSI [46.205.212.*]
    Dnia 2023-09-01 o godz. 16:57 prawnuk napisał(a):
    > ja tu byłem wcześniej........
    >
    > kiedyś - parę lat temu - stałem w dużym sklepie w kolejce.
    > nagle wpycha się przede mnie baba i mówi "ja tu byłam wcześniej".
    > To jak na chama przystało /a raczej dlatego, że był to kaszalot/ odpowiedziałem "ja bylem jeszcze wczesniej".
    > baba zlustrowała mnie jak politruk Sławomir Cenckiewicz Wałęsę - jak to.....
    > Ja jej - ja tu kafelki kładłem
    >
    > baba wyszła
    >
    > A jak ci dziecko ktoś opowiada, że nie wiesz o co gra idzie , to jak ktoś mówi , że jest patriotą - czyli ktoś coś ukradł.
    > Jak tu bedzie biznes na 10 mln - to sobie albo spółkę osobna zalożą albo cywilną i cię wydy.....ją.
    >
    > nikt na świecie nie uwierzy, że ktoś kto ma fajny biznes, to bedzie szukał kapitału na NC.
    > A już myślących, że ktoś na nich pracuje, i pozwoli mu zarobić 15 krotnie to już jest niewiele......
    >
    > spółkę zakładamy by ROBIĆ koszty, a nie zarabiać

TRAFNIE WYPUNKTOWANE.
    NO ALE TAKI OZE I MAJĄCY "SIECZKĘ" WIEDZĄ LEPIEJ I TO OD KILKU LAT.
  • Re: tez bym wolał byś nie dyskutował z nami Autor: ~podradomskijamnik [83.26.158.*]
    Dnia 2023-09-01 o godz. 17:05 ~RYSI napisał(a):
    > Dnia 2023-09-01 o godz. 16:57 prawnuk napisał(a):
    > > ja tu byłem wcześniej........
    > >
    > > kiedyś - parę lat temu - stałem w dużym sklepie w kolejce.
    > > nagle wpycha się przede mnie baba i mówi "ja tu byłam wcześniej".
    > > To jak na chama przystało /a raczej dlatego, że był to kaszalot/ odpowiedziałem "ja bylem jeszcze wczesniej".
    > > baba zlustrowała mnie jak politruk Sławomir Cenckiewicz Wałęsę - jak to.....
    > > Ja jej - ja tu kafelki kładłem
    > >
    > > baba wyszła
    > >
    > > A jak ci dziecko ktoś opowiada, że nie wiesz o co gra idzie , to jak ktoś mówi , że jest patriotą - czyli ktoś coś ukradł.
    > > Jak tu bedzie biznes na 10 mln - to sobie albo spółkę osobna zalożą albo cywilną i cię wydy.....ją.
    > >
    > > nikt na świecie nie uwierzy, że ktoś kto ma fajny biznes, to bedzie szukał kapitału na NC.
    > > A już myślących, że ktoś na nich pracuje, i pozwoli mu zarobić 15 krotnie to już jest niewiele......
    > >
    > > spółkę zakładamy by ROBIĆ koszty, a nie zarabiać
    >
    > TRAFNIE WYPUNKTOWANE.
    > NO ALE TAKI OZE I MAJĄCY "SIECZKĘ" WIEDZĄ LEPIEJ I TO OD KILKU LAT.

Jak to od kilku lat? Ten oze zaraz będzie szedł w zaparte że on tu jest dopiero od 19 grudnia 2022 roku kiedy akurat było do kupienia 76 akcji po 0,733-0,75
  • Re: tez bym wolał byś nie dyskutował z nami Autor: ~podradomskijamnik [83.26.158.*]
    Dnia 2023-09-01 o godz. 16:57 prawnuk napisał(a):
    > ja tu byłem wcześniej........
    >
    > kiedyś - parę lat temu - stałem w dużym sklepie w kolejce.
    > nagle wpycha się przede mnie baba i mówi "ja tu byłam wcześniej".
    > To jak na chama przystało /a raczej dlatego, że był to kaszalot/ odpowiedziałem "ja bylem jeszcze wczesniej".
    > baba zlustrowała mnie jak politruk Sławomir Cenckiewicz Wałęsę - jak to.....
    > Ja jej - ja tu kafelki kładłem
    >
    > baba wyszła
    >
    > A jak ci dziecko ktoś opowiada, że nie wiesz o co gra idzie , to jak ktoś mówi , że jest patriotą - czyli ktoś coś ukradł.
    > Jak tu bedzie biznes na 10 mln - to sobie albo spółkę osobna zalożą albo cywilną i cię wydy.....ją.
    >
    > nikt na świecie nie uwierzy, że ktoś kto ma fajny biznes, to bedzie szukał kapitału na NC.
    > A już myślących, że ktoś na nich pracuje, i pozwoli mu zarobić 15 krotnie to już jest niewiele......
    >
    > spółkę zakładamy by ROBIĆ koszty, a nie zarabiać

Przecież te vincenciełby z szoferem na czele serio myślą że tutaj będzie 15x wzrost. Jedyną karą za marzenia z szoferki jest strata tego co tutaj włożyli. Każdy ma prawo do marzeń nawet takie proste proletariusze jak ci dwaj Taplarscy, tylko że za te marzenia ich sprzedawca każe im słono zapłacić.
  • 15x wzrost - stare Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    na egzaminie:
    może pani wymienić organ ludzki, który najbardziej zmienia swój rozmiar?
    studentka 1 - męski członek,
    studentka 2 - żrenica.
    Profesor: gratuluję pani partnera, ale poprawka jest we wrześniu
[x]
OZECAPITAL -2,93% 0,46 2025-11-10 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.