Dnia 2023-09-01 o godz. 11:51 ~genio napisał(a): > Jak podadzą datę premiery w w następny piątek to będzie wystrzał a jak nie to ...
Żadnych wystrzałów nie będzie. Ten papier dość enigmatycznie reaguje na dobre i bardzo dobre informacje ;-) Za to jak pojawia się negatywna informacja to lecimy -20%.... Pozdrawiam, D. PS. Do tych co dzadzą łapkę w dół: oczywiście wpis był ironiczny i też chce już zobaczyć wystrzał na górne widły :-)
Wcale sie nie zdziwie jak w październiku dostaniemy prolog paranoida + premiere sharp x mind. Niby termin tuz przed halloween jest idealny, ale z drugiej w kalendarzu mamy natłok mocnych tytułów (a i nie wiemy jaki jest obecny stan gry). Oczywiscie to tylko moje luźne spekulacje.
Oczekiwania względem Paranoida są daleko niższe niż przy Succubusie. Tam przed premierą ponad 300k wishlisty tu przed debiutem możemy dojść co najwyżej do 100k. Mamy też nieco inny skład akcjonariartu. W 2021 jedynym dużym inwestorem był PLW. Teraz mamy trzy podmioty instytucjonalne, które raczej nie "grają" po Paranoida.
Madmind nigdy nie był grany pod Paranoida i spodziewałem sie wiekszych wzrostów dopiero pod Tormentor. Gamescom i nowe demo chybva jednak mocno trafiło do inwestorów i stąd dobieranie już teraz przez np Agio , które uznało że nie chce zostać na peronie. Tak przynajmniej ja towidzę. Czekamy na newsletter i datę premiery.