drogi mistrzu, wpadłeś do nas na początku kwietnia i jesteś tutaj 5 miesiecy. zadowolony z dzisiejszego kursu PHR? kupiłeś akcje zapewne w okolicach 6-6,50 zł za akcję.
tyle pozytywnego wydarzyło się w spółce i tyle mega pozytywnego przed nią. a tutaj co się dzisiaj dzieje? może Norwegowie sprzedaja, aby kupić dla córki szefa kawalerkę w Warszawie? jak nastroje i jaki zysk (strata) u ciebie dzisiaj? włączył ci się Stop Loss? czy go nie ustawiłeś i będziesz uśredniał aby wyjść na swoje? nie martw się - już niedługo zarząd może wynagrodzi nam te straty 8 groszową dywidendą. sorry, że tyle pytań, ale sam nie wiem co robić i może coś mi doradzisz? wuj po sesji napewno wklei nam jakiś wpis o śródbłonku.
w spółki o małej płynności lokuję nieduży kapitał, dzisiejsze spadki nic nie znaczą. Z dużą kasą jestem na GreenX. Jakie mam samopoczucie po 5 miesiącach? Po dzisiejszej sesji jestem na zero, samopoczucie ok :)
mistrzu, widzę, że od twojego wpisu o wynikach w sierpniu 2023 jesteś 7 groszy do przodu. rewelacyjny wynik. dalej czekasz na 10 tysiecy dolarów za akcję? co na GreenX? spadło 11%. siedzisz i czekasz na arbitraż? proponowałes mi Nano. a muli się mimo, że tak zachwalałeś to cudo.