powieszeni chyba zaczynają się niepokoic - miało być tak dobrze, a dzień w dzień pałowanko. Nawet walne i targi wam nie pomagają, aż strach pomyśleć co będzie w przyszłym tygodniu.
Jakim trzeba być człowiekiem żeby naganiac na spadki.
Masz jakiś honor ?
Chcesz kupić taniej to się ustaw,tam gdzie uważasz,a nie skomlesz razem z tym drugim paja/cen.
W realu też taką mendą jesteś?
Jestem tylko przeciwwagą dla troli wzrostowych, nie zalezy mi, żeby takie spóldzielnie naganiały nieswiadomych akcjonariuszy. Każdy podejmuje własne decyzje, ale jak widzę te przesłodzone komentarze nagonów, jaka to super spółka, jakie ma perspektywy, że walne, że targi itd. to aż mnie mdli. Rzeczywistość zaś jest zupełnie inna. Gdyby to była zdrowa spółka i stabilnie sobie rosła, nic takiego bym nie pisał, sam bym siedział cierpliwe z akcjami. Ale wg. mnie jest to zwykła szulernia. Może dzieki moim wpisom ktoś zszedł z haka na ostatniej podbitce i poszedł sobie na inne, zdrowe spółki.
I Ty i ja wykręciliśmy tu po kilka kółek
W przeciwieństwie do Ciebie,ja kupuję i czekam na północ,Ty piszesz bzdurne komentarze i zbierasz akcje od wystraszonych.
Tym się różnimy
Zazwyczaj w realnym życiu tacy jak ty to zakompleksione osoby, w necie mocne anonimowo. Wiele osób wykręciło kółka i czeka na dołek i zbiórkę nie pisząc bzdur, prostując tu wiadomości aby uspokoić ludzi tracących swoje małe fortuny.
Nie jesteś przeciwwagą troli pro wzrost czy spadek, jesteś przykładem słabej strony nas Polaków.
Dlaczego tak mało Polaków inwestuje na naszej gieldzie? Bo tacy naciągacze jak tutaj wpędzili ich w maliny na róznych szemranych spólkach, ludzie potracili pieniądze, spólki juz często dawno zniknęły z giełdy. A na NC w szczególności. Własnie przez takie klepanie frazesów i ściemy nie mające pokrycia w rzeczywistości. Dla większości Polaków giełda kojarzy sie z hazardem i kasynem. Trzy dni temu 3,28, dzisiaj 2,30. Zróbcie projekcje przyszłych obrotów, zysków, rozwoju spółki, nowych kontraktów itp. Jakie będą wskazniki EPS czy CWK za rok dwa, pięć. Jakie firma Ragnar osiągnęła sukcesy w przeszłości , czy ktoś z nimi zarobił czy tylko oni? itd. A nie takie farmazony , ze gruby zbiera choć spada przez kilka sesji, czy "po walnym będzie 3,20 zl", albo "po targach będzie kosmos". Sami siedzicie wystraszeni i tym naganianiem probujecie znaleźć głupszych od siebie.
P.S. Ja nikogo nie obrażam personalnie , wiec takie wasze osobiste wycieczki świadczą tylko o frustracji i elementarnym braku wychowania.