• upadlosc ogloszona Autor: ~Trader [37.47.131.*]
    a kupujacych nie brakuje
  • Re: upadlosc ogloszona Autor: ~Mirek [185.34.239.*]
    Upadłość upadłością. Teraz się zacznie gra . Właściciel też będzie grał aby zarobić jak najwiecej
  • Re: upadlosc ogloszona Autor: ~ix [5.173.41.*]
    a rozróżniasz skróty BAH od BAP ?
  • Re: upadlosc ogloszona Autor: ~Łukasz [185.34.239.*]
    Oczywiście ale i tak du będzie młyn z akcjami
  • Re: upadlosc ogloszona Autor: ~Japitole [46.204.64.*]
    Tylko ze bap ma udziały w salonach bah
  • Re: upadlosc ogloszona Autor: ~Leon_zawodowiec [87.117.225.*]
    Pomijając fakt, że to upadłość BAP a nie BAH, to jaki jest to rodzaj upadłości, bo nie podali tego w postanowieniu ?

Różnica jest kolosalna, gdyż w upadłości z możliwością zawarcia układu Syndyk może doprowadzić do zawarcia układu i faktycznej
    ( likwidacyjnej) upadłości nie będzie, a sama działalność gospodarcza może być kontynuowana. A w upadłości likwidacyjnej tylko likwidacja majątku, choć sama upadłość likwidacyjna może zostać zamieniona na kolejnym etapie w upadłość z możliwością zawarcia układu. Chyba Sąd sam nie wiedział jaki to rodzaj upadłości i na obecnym etapie jeszcze się nie określił. Kluczowe tu będzie stanowisko największego wierzyciela więc to nie koniec negocjacji !!!
  • Re: upadlosc ogloszona Autor: ~Gornik [5.173.147.*]
    Ale wiesz garnuchu że twoje ostatnie zdanie o tym głównym wierzycielu jest tutaj kluczowe jak sam wspomniałeś i ono jest wszystkim znane zresztą wystarczy sobie wejść na stronę jaguar.pl i przeczytać komunikat co majaą klienci robić
    JLR może w każdej chwili zmienić zdanie jeżeli otrzyma nowe propozycje układowe i się skuma, że w przypadku upadłości likwidacyjnej nie wiele odzyska. To, że Sąd ogłosił upadłość BAP ( na razie nie wiadomo jaką) niczego nie zmienia negocjacje pomiędzy stronami wciąż trwają tylko że obecnie pod nadzorem sędziego-komisarza. Tutaj wszystkie opcje są jeszcze możliwe !!!
  • Re: upadlosc ogloszona Autor: ~Psoki [188.146.114.*]
    Jest mi przykro jako byłemu udzialowcowi tej spółki. Ja na szczęście tu zarobiłem niemałe pieniądze. Teraz przyglądam się z boku. Współczuję tu wszystkim którzy mamieni są wpisami że ktoś tu zbiera. Tak samo było w wypadku Getin Banku itp. To koniec szanowni Państwo. Niestety....
    Ty byś chciał tu zarobić niemałe pieniądze kolego :)
  • Re: upadlosc ogloszona Autor: ~Psoki [188.146.114.*]
    Zarobiłem tutaj wcześniej. Teraz tylko mi żal innych....
[x]
BAHOLDING -6,43% 0,10 2023-10-03 15:01:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.