• nie reagować Autor: ~AI [79.163.184.*]
    Oczyśćmy to forum i nie reagujmy na denne wpisy, może trolle pójdą
  • Re: nie reagować Autor: ~pozdrawiam [79.110.192.*]
    Będą trollowac bo to jedyne miejsce gdzie mogą zasiać negatywne i nieprawdziwe informacje o spółce wraz z wątpliwościami żeby odebrać akcje
  • Re: nie reagować Autor: ~Odkurzacz [31.0.86.*]
    Negatywne to nie nieprawdziwe
  • Re: nie reagować Autor: ~dragonball [178.213.125.*]
    Nie bedziesz reagować, to typ na zmiennym IP sam sobie będzie odpowiadał i tworzył ruch jak ten jeden tutaj co siedzi całymi dniami i nocami.
  • Re: nie reagować Autor: ~Kostuch [88.156.210.*]
    Dokładnie, trzeba tego miłośnika Bollywood dojechać, merytorycznie i psychicznie, he he biedaczyna... .
  • Re: nie reagować Autor: ~Odkurzacz [79.191.13.*]
    Dnia 2023-08-31 o godz. 16:09 ~Kostuch napisał(a):
    > Dokładnie, trzeba tego miłośnika Bollywood dojechać, merytorycznie i psychicznie, he he biedaczyna... .

No na razie to gra was dojeżdza:) Ale nie przejmuj się...
  • Re: nie reagować Autor: ~Kostuch [88.156.210.*]
    Gdyby nas gra dojeżdżała to by ludzie na wyprzódki sprzedawali swoje akcje, a tak tyko kilku śmieszków celowo zaniża kurs marząc przy tym że obkupią się za tanioche. No cóż śmieszki nie niebawem zostaną wyczyszczeni z akcji a Inkwizytor i inne produkcje The Dust przyniesie nam spokojnie wzrost na kontach maklerskich. Potrzeba wyłącznie czasu i cierpliwości:)
  • Re: nie reagować Autor: ~Gersard [37.225.71.*]
    Jacyś inwestorzy faktycznie się wyłamali, ciekawe tylko czy widzieli tylko gameplay trailer z IGN, czy też 28-minutową rozgrywkę. Ja dokupiłem. Paniki na akcjach nie ma, jakby sobie tego życzył jeden malkontent, antyfan The Dust.
  • Re: nie reagować Autor: ~Odkurzacz [31.0.86.*]
    Antyfan?
    Och .. wiesz, ja po prostu nazywam lewiznę uczciwie.
[x]
THEDUST -9,43% 1,20 2025-09-24 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.