Skoro Ci nie podoba sie ta spółka to po co sie tutaj wypowiadasz idz na inną spółkę, ja chciałem kupiłem, zarobiłem tera robię drugie kółko. I jak strace to swoje i będę miał pretensje tylko do siebie. Wiec odpuść sobie bo i tak mam gdzieś twoje zdanie tak jak i reszta ma to w poważaniu
Kolarzy powinni usunąć z gpw bo manipulują kursem ale to musi zrobić KNF ciężka sprawa.ja czekam na 1zl akcją dziś może spadnie do -15% byłoby super do dobrania.
Przecież pisałes ze dokupiłeś akcje nic nie rozumiem, spada źle, rośnie też źle moze nie powinieneś inwestować swoich ciężko zarobionych pieniędzy na giełdzie ponieważ odbija się to na twoim zdrowiu psychicznym
Dokładnie tak, kolega kes martwi sie nie dość że o swoje to i o nasze pieniądze... Pewnie spać po nocach nie może bo ja zysk, adrian i inni kupili akcje progieldy... Biedaczek. A co do kolarzy, jak niby manipuluje kursem? Nie umiesz sie dostosowac to trać kase proste
A ty za to starasz się wszystko zrobic żeby złapać jak najniżej, każdy wie że załapałeś po 3zl i chcesz uśrednić, ale nie ma szans będziesz jeszcze dobieral. Po 3zl za chwilę a ja Ci chętnie moje po 6zl oddam