Wciąż piszesz o kosmosie a jesteście w czarnej ....od miesiąca 56/57 gr . Polyshlash już 4.80 od momentu kiedy go wysmiałeś zrobił 22% to jest zbieranie akcji przed wielką premiera dobrej gry . Płynność 10 razy taka jak ty na tym warzywniaku
A kto głupiemu zabroni ubierać się na hak ? Płynność sztuczna na Twoim Poly. Leć i ubieraj kolejnych frajerów. Zysk Poly za ostatni kwartał 1,5 grosza na akcję. Zysk Polmana 3 groszy na papier za ostatni kwartał różnica w kursie kolosalna. Więc powodzenia, ja wybieram solidne Value, Ty marzenia.
Głupi jest ten co od Ciebie kupił, ale jak powisi na haku na tym gamingowym balonie to zmądrzeje. A Ty kasę stracisz gdzie indziej, bo stracisz w końcu czujność, ale życzę Ci jak najlepiej.
PKC 5.56 przy moich zakupach po 2.80 to się nie martw . Gra ma zainteresowanie na milion sztuk sprzedaży za 19.99 USD , spółka ma kapitalizację 10 milionów. Skromne szacunki daga jej wycenę przy tej sprzedaży na 50 milionów co nie jest przesada w gamingu . To znaczy że spółką wróci do ceny z wejścia na rynek 20/22 zł
Nie dziękuję, ale pisał kupować przy 3.80 teraz albo szybka ucieczka w górę przed popytem albo jednorazowo ktoś duży już kupował pod premierę. Są przecieki , że gra jest bardzo ładna i tu kapitalizacja 40/50 baniek może być . Osobiście nie lubię takich rakiet bo wskaźniki są przegrzane
No ok, ale po co to piszecie na forum innej spółki? Jedyna myśl jaka się nasuwa to naganianie, a czytając latami forum bankiera wiem że ludzie potrafią też gadać sami ze sobą z różnych IP co nie jest specjalnie trudne.
Pytaj tego kto stawiał to zlecenie, a nie skromnego Inwestora. Skoro sprawdzał to widać ma jakiś cel. A jak zacznie zbierać, to leszcze same wsiądą. Tak to działa. Na razie jak widać liczy na ich zmęczenie. Stara zagrywka. Inna sprawa, że może chciał też leszczom coś pokazać, albo Sternikowi który wybierał papier w lipcu ? Robi się tutaj naprawdę ciekawie, ale jak ktoś woli adrenalinę na gamingu to przecież ma wybór.
To że ktoś ma milion złotych to nic nadzwyczajnego na giełdzie, ale to że zrobił to na Polmanie - spółce o bardzo niskich obrotach jest już godne odnotowania.
Nie spodziewałem się że ktoś będzie oddawał jeszcze taniej po takim raporcie, głupota ludzka nie zna granic. W takim razie podłącze się do kolejki z lewej