Cięzko prognozować kurs w krótkim okresie ale możliwe że tworzy się drugie ramię odwróconej głowy z ramionami. I jednak do tych 80 zł nie dojdzie. Właśnie teraz to zauważyłem
Dnia 2023-08-31 o godz. 07:54 ~Rekin napisał(a): > Jeszcze 80 zł powinno dotknąć. Tam jest kolejne wsparcie. Do tego nadpodaż deasla. I ogólnie sporo osób ma wyskoczyć z akcji.
Jakby to był tylko handel ropą jak jeszcze rok temu to cena spadłaby i do 70. Ale teraz tam jest kilka "lokomotyw" które ciągną wynik, więc jak dla mnie to już dno korekty było. Pozbierałem poniżej 90. Jak tam znowu zawita, to znowu pozbieram :-)
Geniusz czy nie ale na Unimocie swoje zarobilem.
Znam społke jeszcze z NewConnectu i wiem jedno, że gdyby nie grosikowi inwestorzy, społka warta byłaby już 200.
Tymczasem ma problem z dotarciem na 100 zł. Firma wyceniana jest na tyle na ile jest. Wcale nie jest powiedziane że osiągnie cenę wyższa niż 100 zł. A może być i 500 zł ale za 10 lat
Mi się tylko nie podoba to że nie idą z duchem czasu jeżeli chodzi o ładowarki do samochodów elektrycznych. Tu mają poważny minus. Natomiast z tym węglem to może być ciekawy temat zwłaszcza w okresie jesienno zimowym
A mi to się własnie podoba.
Ich stacje są w większosci przeznaczone dla ruchu lokalnego. Czyli klienci laduja pod domem.
Po co inwestowac duze pieniadze w coś, z czego nikt nie korzysta.
Zawsze to moga zrobic. Pewnie za jakis czas jak bedzie wiecej elektrykow to na ladowarki bedzie doplata albo jakas inna forma wsparcia