Już mi się niedawno wydawało, że rzeczywiście przemyślał strategię, ale potem pewnego dnia wstawiłem dwa posty przed godziną 6 i wielonickowiec stracił nad sobą kontrolę.
Ale o kim to? Kogo ta spółka "niby nie interesuje"? Interesuje wszystkich. A co do "udzielania" się, to jedyną osobą, która robi to codziennie, jest wielonickowy naganiacz znany jako plażowicz-Szejk-Omnibus-Antytroll-Wk-Sylwester-Ewelina-Kostek-Gacek-Byczek-Nauczyciel-itd.. W tym roku roku były chyba tylko dwa dni, kiedy milczał (chyba oba po wodospadach) - poza nimi wstawia od kilkunastu do ponad stu spamerskich postów dziennie. Ten to dopiero musi mieć życie! Ja tu miewam wielodniowe okresy milczenia, tylko naganiacz próbuje sprawić inne wrażenie. Obecnie naganiacz wstawia na to forum więcej wątków o mnie, niż ja piszę postów o czymkolwiek. Dodatkowo cyberskunks zaczął chyba dla zgrywy też tworzyć wątki o mnie. Przyznaję za to, że prawie codziennie zgłaszam wątki naganiacza moderatorowi do usunięcia, bo wolałbym widzieć tu coś sensownego do przeczytania, tymczasem takich wątków jest tu poniżej 1%, a ponad 90% pojawiających się wątków to w kółko te same teksty reklamowe.