Takie porownanie trochę z czapy, bo co Columbus dziś prezentuje.
Poza tym jak wiadomo wskaźniki nie zawsze ciągną kurs do góry bo patrz Mercator jeszcze rok temu miał c/z ok 1 i nie wrócił na 700 tylko dalej spadał do 40
Spokojny mecenasie, zajmij ty się lepiej developerką a nie robisz wykłady na temat, o którym kompletnie nie masz pojęcia. I więcej spokoju i mniej wykrzykników. Inwestorzy umieją myśleć i ma to odzwierciedlenie w obrotach walorem Compremum - cena i wolumen
Na razie to my mam spółkę budowlaną bo OZE dopiero zaczynamy Farma Fotowoltaiczna Praszkowice jeszcze nie daje prądu, magazyny ciepła - sprzedaż dopiero się zaczęła, magazyny energii dopiero składają oferty - sprzedaż jeszcze nie ruszyła.
Ale ciekawe ile zarobimy w pierwszym półroczu. Dla porównania w I półroczu Mirbud zarobił 31 gr na akcje, my po I kwartale mamy już prawie 13 gr.
A kurs Mirbudu widzimy jaki jest :)
Jeśli bezskutecznie to coś taki nerwowy. A skąd ty wiesz co będzie w raporcie ? To chyba nielegalne ujawnianie informacji przed publikacją raportu. Robisz to już od tygodnia.
Na razie Tobie nerwy puszczają. Niczego nie ujawniam, bo nie mam dostępu ale potrafię czytać raporty wstecz i robić proste obliczenia, zamiast siedzieć tak jak Ty i opluwać nielegalnie spółkę oraz naruszać dobra osobiste osób z nią związanych. Szkoda ze nie znasz prawa
Zakar, pięknie odwracasz uwagę od meritum. Pewnie myszka Miki, kaczor Donald nabiorą się na to. Rumcajs już niekoniecznie. A normalni inwestorzy na pewno nie. Ale przynajmniej twoi koledzy trolle pośmieją się z tego.
Bin mam w nosie kogo Ty tu uważasz za kogo !! Mówisz że piszesz tu z całym zarządem Fojtem Raubo itd.. itp... i z ich wysłannikami, mam to gdzieś możesz nawet pisać tu z Harrym Potterem Jożinem z Bażin jak tam sobie chcesz nic mi do tego!! Ja tylko kupiłem akcje i trzymam sobie od dawna. To tyle z mojej strony. Możesz nadal pisać z kimkolwiek tutaj w tym i z Myszką Miki !!
Ja jestem bardzo zadowolony ze swojej wieloletniej inwestycji. A Ty ? spędziłeś tu 8 miesięcy od początku stycznia i coś z tego masz ? Wciąż myślisz że rozmawiasz tu z całym zarządem od wielu miesięcy i że Cię ktoś wysłuchał ? Haha większą masz szansę na rozmowę z Myszką Miki ale życzę Ci udanych nieinwesycji w Compremum buhaha
Dnia 2023-08-31 o godz. 20:13 ~Spokojny napisał(a): > Na razie Tobie nerwy puszczają. Niczego nie ujawniam, bo nie mam dostępu ale potrafię czytać raporty wstecz i robić proste obliczenia, zamiast siedzieć tak jak Ty i opluwać nielegalnie spółkę oraz naruszać dobra osobiste osób z nią związanych. Szkoda ze nie znasz prawa
Chyba tylko proste obliczenia. Widać, że zadania 6-cio klasisty Cię przerastają. Nie tylko czytasz raporty wstecz, ale w błyskawicznym tempie się uwsteczniasz.