• Nowy prezes Autor: ~Gas [46.204.109.*]
    Pierwsza z niewiadomych wyjaśniona.... Pettrson czyli udziałowiec który przed emisja D3 czyli 1mln akcji po objęciu został drugim ujawnionym akcjonariuszem na walnym.... czekamy na ruchy nowego prezesa i RN bo akurat prezes jako udziałowiec powinien być żywo zainteresowany kursem a tym bardziej rozwojem spółki
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Ed [85.221.146.*]
    No jakieś światełko w tunelu widać…
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Robek [5.173.22.*]
    I nie jest to nadjeżdżający pociąg.Chyba?
  • Re: Nowy prezes Autor: ~444 [159.242.234.*]
    Gas wiedziałeś
    o nowym prezesie wcześniej ? :)
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Gas [34.99.246.*]
    Aż takiej wiedzy nie mam a szkoda dowiedziałem się tą drogą co każdy czyli śledzę ESPI mało tego nawet nie wiedziałem jako pierwszy
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Adam [77.46.83.*]
    to może w końcu jakieś info będzie o rozwoju nowej aplikacji na jakim jest ETAPIE
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Gas [185.157.14.*]
    Myślę,że na papkę zyski itp poczekamy jeszcze lata co wcale nie świadczy o tym,że kurs za chwilę może być na innym poziomie... nie zapominajmy na giełdzie kupujemy przyszłość ci co kupują teraźniejszość już stracili ..
  • Re: Nowy prezes Autor: ~obserwator [185.246.208.*]
    ciekawe.
    ci co kupowali przyszłość pod koniec roku 2018 to na koniec
    roku 2019 byli szczęściarze.
    ciekawe jak będzie z tymi co kupowali przyszłość pod koniec 2022 ? .... Czy znów będą szczęściarze na koniec 2023 ?
    ja tego nie wiem
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Lpp [185.173.189.*]
    To się okaże??? Trzeba mieć nadzieję, że nowy prezes nie okaże się jedynie jakąś "marionetką", a Spółka w końcu będzie miała coś konkretnego do przedstawienia?!
  • Re: Nowy prezes Autor: ~TP [80.216.226.*]
    Oby nie okazało się że nowy prezes a stare problemy
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Lpp [185.173.189.*]
    Chyba nowemu prezesowi trzeba dać trochę czasu na rozeznanie i zorientowanie się w tym, jaki "porządek" zostawił po sobie I. Hanamov!
    Petersoon dobrze wie co jest grane jako udziałowiec jest już dawno tylko ujawnił się gdy przekroczył 5% bo musiał, z drugiej strony jeżeli wzioł na klatę zarządzanie firmą znając ją od podszewki czyli musiał z Angolami dojść do porozumienia bo nie wchodziłby z g... po uszy gdyby nie widział potencjału.. tego się trzymamy
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Akcjonariusz [188.146.114.*]
    Czekamy na aktualizację lub zmianę strategii działania Spółki. Zegar tyka TIK-TAK. Czasu, jak na lekarstwo, trzeci kwartał kończy się i wielkimi krokami zbliża się zapowiadany wcześniej termin premiery multi-aplikacji. Konkrety przed nami!
    Obyś miał rację.. pamiętaj LUDUS jest mistrzem w przesuwaniu terminów
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Xyz [37.30.104.*]
    Sama zmiana prezesa niewiele jeszcze oznacza. Za tym muszą pójść konkretne działania, które potwierdzą, że faktycznie Spółka pracuje nad tą aplikacją! To z jednej strony, druga kwestia to "przełożenie" na zainteresowanie aplikacją potencjalnych użytkowników-graczy!!!
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Zibi [84.17.55.*]
    I co z tym Londynem ?
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Xyz [37.30.104.*]
    A niby co ma być? O co Ci chodzi?
    Nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek , Lądek Zdrój
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Xyz [83.7.56.*]
    Wygląda na to, że do publikacji zaległych raportów raczej nie mamy co liczyć na jakieś inne informacje! Miejmy tylko nadzieję, że faktycznie tych raportów doczekamy się 30.09.2023 r.!?
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Omka [165.1.145.*]
    Mamy karę upomnienia... Może upomnienie bo rozmawiali z nowym prezesem i są świadomi nadchodządzych zmian? Miejmy nadzieję, że Pan prezes zdaje sobie sprawę, że nie zapominamy o spółce i obietniach nam złożonych...
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Gas [37.248.253.*]
    Wszystko jest wielką niewiadomą a kara upomnienia to tak na prawdę bardziej ostrzeżenie i przypomnienie o obowiązkach bo jednak dali LUDUSowi tydzień.
  • Re: Nowy prezes Autor: ~Xyz [83.7.53.*]
    Jak do 30.09.2023 r. nie będzie tych "zaległych" raportów, to tak jakby już na Spółce "krzyżyk postawili"? Miejmy jednak nadzieję, że tak nie będzie!
[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.