Pierwsza z niewiadomych wyjaśniona.... Pettrson czyli udziałowiec który przed emisja D3 czyli 1mln akcji po objęciu został drugim ujawnionym akcjonariuszem na walnym.... czekamy na ruchy nowego prezesa i RN bo akurat prezes jako udziałowiec powinien być żywo zainteresowany kursem a tym bardziej rozwojem spółki
Myślę,że na papkę zyski itp poczekamy jeszcze lata co wcale nie świadczy o tym,że kurs za chwilę może być na innym poziomie... nie zapominajmy na giełdzie kupujemy przyszłość ci co kupują teraźniejszość już stracili ..
ciekawe.
ci co kupowali przyszłość pod koniec roku 2018 to na koniec
roku 2019 byli szczęściarze.
ciekawe jak będzie z tymi co kupowali przyszłość pod koniec 2022 ? .... Czy znów będą szczęściarze na koniec 2023 ?
ja tego nie wiem
To się okaże??? Trzeba mieć nadzieję, że nowy prezes nie okaże się jedynie jakąś "marionetką", a Spółka w końcu będzie miała coś konkretnego do przedstawienia?!
Petersoon dobrze wie co jest grane jako udziałowiec jest już dawno tylko ujawnił się gdy przekroczył 5% bo musiał, z drugiej strony jeżeli wzioł na klatę zarządzanie firmą znając ją od podszewki czyli musiał z Angolami dojść do porozumienia bo nie wchodziłby z g... po uszy gdyby nie widział potencjału.. tego się trzymamy
Czekamy na aktualizację lub zmianę strategii działania Spółki. Zegar tyka TIK-TAK. Czasu, jak na lekarstwo, trzeci kwartał kończy się i wielkimi krokami zbliża się zapowiadany wcześniej termin premiery multi-aplikacji. Konkrety przed nami!
Sama zmiana prezesa niewiele jeszcze oznacza. Za tym muszą pójść konkretne działania, które potwierdzą, że faktycznie Spółka pracuje nad tą aplikacją! To z jednej strony, druga kwestia to "przełożenie" na zainteresowanie aplikacją potencjalnych użytkowników-graczy!!!
Wygląda na to, że do publikacji zaległych raportów raczej nie mamy co liczyć na jakieś inne informacje! Miejmy tylko nadzieję, że faktycznie tych raportów doczekamy się 30.09.2023 r.!?
Mamy karę upomnienia... Może upomnienie bo rozmawiali z nowym prezesem i są świadomi nadchodządzych zmian? Miejmy nadzieję, że Pan prezes zdaje sobie sprawę, że nie zapominamy o spółce i obietniach nam złożonych...