Dnia 2023-08-30 o godz. 20:16 ~oze napisał(a): > Przy 73-78groszy obroty były ponad 400 tys. szt. > > > > więc jakieś 20x wyższe
tak tak bajkopisarzu w te brednie nawet ten twój kolega którego liżesz po wątłym przyrodzeniu nie uwierzył i się z ciebie śmiał że na waciki kupiłeś, chociaż oczywiście niczego wtedy nie kupiłeś tylko zgrzytałeś zębami ze wściekłości tak jak dzisiaj,
nie mówiąc już o tym że przy kursie 0,75 to ty już dawno byłeś zatankowany po korek i naganiałeś jeszcze bardziej agresywnie niż teraz bo mocniej spadło.
ten drugi też już próbuje tych samych bredni i kłamstw bo też już dzisiaj bredził że rachunek maklerski na oze mu się świeci na zielono :) Dwa clowny które nieustannie nam tutaj dostarczają zabawy zwłaszcza w takich dniach jak dzisiejszy.
Niech zrzucają pajtasie:)
Poczekamy, nie wiem czy ktoś jeszcze tu ma jakiś pakiet akcji???
Ale wiem, że 80% w dwie sesje to nawet nikt nie sauważy:)
Kto musi i chce niech sypie..
Dnia 2023-08-30 o godz. 22:05 ~jurbul napisał(a): > za chwile bedzie tu jakies tragiczne info i 30procent szybciutko w dol .po to zjechali z kursem.hej
wtedy te dwa clwony będą pisać o ostatecznym odleszczaniu i rajdzie na już nie 10 tylko 15 złotych :) Przecież ten scenariusz łącznie z przewidywalnym zachowaniem tych dwóch przegrywów jest tutaj ćwiczony od lat. W kółko to samo. Gdybym się nie brzydził rzeźbieniem w gównie, to sam bym puścił kółeczko żeby tych frajerów powkurzać, bo w przeciwieństwie do nich od lat obserwując tę spółkę doskonale wiem, kiedy kupić i kiedy sprzedać.
Dnia 2023-08-30 o godz. 22:58 ~odp napisał(a): > A ty co ob cia gaczu braci latasz do moderatora? Nie dość że piszesz z treścią w ryju to jeszcze łżesz jak pisormowiec
do kogo ty to sped.alony śmieciu na strzała piszesz bo chyba nie do mnie? ja na ciebie śmierdząca obszczana szoferzyno pluję i tak tobą kible zamiatam że mi moderator do tego nie jest potrzebny. Poczekaj pisormowcu na wybory jak cie pan Tusk wypyerdoli z tej niemieckiej kamienicy którą nielegalnie okupujesz i odda ją Niemcom. Będziesz znowu stał pod Lidlem i czekał az pan Niemiec podjedzie i cię wynajmie do sprzątania piwnicy gorolska przybłędo.