Insajder walił w rynek cały dzień między 6.9-7.30. Kto tego nie widział ma problem z oczami. Oddałem na stracie widząc ten syf. Czeka Was powolny spadek w kierunku ceny wezwania.
A ktoś to zebrał i nie po to żeby stracić. Tutaj dzisiaj znaczna część została odebrana pomiedzy 6.90 a 7.30. Zobaczymy pożyjemy. 10 mln zysku za kwartal a oni oszacowali wartość spolki na 30.mln. szacun :)
Macie dziś na przykładzie drugą grzałkę. Patentus. Tam była blokada przez pół sesji a wcześniej systematyczny wzrost intra. Na harper handel był tak prowadzony żeby każdy mógł kupić. Zeby było jasne. Nie życzę Wam źle. Jestem wk że takie syt mają miejsce na GPW. Info pod wysyp i ten sam co walił dziś będzie od was odbierał taniej.
Dnia 2023-08-30 o godz. 19:23 ~cienkibolek napisał(a): > Insajder walił w rynek cały dzień między 6.9-7.30. Kto tego nie widział ma problem z oczami. Oddałem na stracie widząc ten syf. Czeka Was powolny spadek w kierunku ceny wezwania.
Dziś brałem i dziś oddałem. Ruchy po wynikach takie jak dziś to ruchy wybitnie spekulacje. Ci co brali dziś jutro będą skakać na spadochronach bez względu na cenę. Skąd to wiem? Bo sam tak robię. Jak nie zarabia to się oddaje pkc.
Dnia 2023-08-30 o godz. 19:56 ~cienkibooek napisał(a): > Dziś brałem i dziś oddałem. Ruchy po wynikach takie jak dziś to ruchy wybitnie spekulacje. Ci co brali dziś jutro będą skakać na spadochronach bez względu na cenę. Skąd to wiem? Bo sam tak robię. Jak nie zarabia to się oddaje pkc.
hahhha spółka zamknela na maksie dziennym.... a ty na stracie
faktycznie masz nik adekwatny do umiejętności grania ;)
Jak tam zaklinacze od wzrostów? Wyssają z Was akcje do 5.25 bez żadnych problemów. Tymi akcjami które mają ustawią kurs tak jak chcą a my szare robaczki możemy sobie poskakać... Tyle razy było to juz przerabiane na bananie.