Nie kumam. Jest uchwalony skup akcji do 8 zł. Jest przeznaczona suma. Dlaczego zarzad nie wykonuje uchwały WZA? Kiedy oni chcą skupować? Jak bedzie po 6-8? Teraz stoi baton to powinni takie sytuacje wykorzystywać.
jest grubo bardzo dużo premier blisko 20 z których będzie duża kasa ! i w międzyczasie na pewno lada chwila jakieś nowe umowy - taką wycenę to mają spółki z masą długów jedną średnią grą w produkcji itd... tutaj 10 zł za akcję będzie jeszcze w tym roku !
Qubic to jakiś fenomen, jeszcze niedawno ludzie smarowali na spółkę i prezesa i wypychali akcje po 1,30 teraz pojawiły się zadziwiająco duże obroty na spółce a ktoś kupuje pod 3, ciekawe czy ktoś się ujawni nowy w akcjonariacie ?
Byli tacy co sprzedawali i byli też tacy jak ja co kupowali .. Kapitalizacja 13 mln to był śmiech i każdy średniorozgarnięty wiedział że kapitalizacja musi się urealnić . Jak Bang on Bals odpali choć w połowie jak myślę to dopiero zobaczysz fajerwerki ...Tak jak kiedyś pisałem . Nie chcą brać po 1.20 zł a po 7 zł będą żarli aż miło . Dziwny jest ten świat ...
Nie fenomen tylko słabe wyniki były i słaby sentyment. Drugi kwartał pokazał że się to zmienia into diametralnie. Pokaz mi spółki growe z 7mln kwartalnego przychodu i tak niską kapitalizacją. Trzeci kwartał będzie podobnie dobry bo sprzedaje się eroblast, tools up na promce w top30, masa nowych gierek od voodoo i boti jeszcze we wrześniu. Czwarty kwartał bang on balls
ja liczę że wraz z dużym patchem do wersji Switchowej Everdream Valley dadzą jakąś przecenę konkretną i to będzie hit. Od premiery nie było przeceny EV.
Mega potencjał jest też w Bang on balls tagra sprzeda się w ponad 1 mln egz idę o zakład ta gra ma niesamowity potencjał + miłą niespodzianką będzie Boti i Tools up druga część + te hity z mobilek pobrane łącznie w ponad 1mld To wielki potencjał nie jak na inny spółkach trzeba kilka lat czekać na 1 grę...jak na Pyramidzie ...Słońce..itd...bi tych spółek jest dużo ...
Nikt nie pisze o grze Bright Side: Riddles & Puzzles Consoles, PC Mobile, Web Global Pełna gra 09/10.2023.
Na steamdb niby premiera 15 września.
https://steamdb.info/app/2478240/
Zobaczymy. W każdym razie na switchu ten tytuł pozamiata. Mało ludzi wie ze na switchu sprzedaja się takie wlasnie gry.
Bright Side (stylized in all caps) is a Cypriot YouTube channel operated by media publisher TheSoul Publishing. Founded in 2017, the channel uploads videos regarding how-to trivia as well as history and knowledge. The YouTube channel has over 43.2 million subscribers to its main channel, and over 9.76 billion views,[3] The channel has over four thousand videos.[4]
Możecie sobie sprawdzić na YT jaką maja liczbę odtworzen te ich puzzle i zagadki. To jest kosmos. Teraz dzieki umowie z Qubic Games te zagadki zostaną przeniesione na Switch. Pominicie jeszcze moje słowa że ten tytuł wymiecie.