Dnia 2023-08-30 o godz. 15:18 ~XXL napisał(a): > - zabieraja głoś tylko ci co brali udział w negocjacjach i podpisywaniu umowy !
Ja brałem udział w negocjacjach. W umowie było że miałeś dostać okrągły 1 mln $ jak rekompensaty za czekanie. Teraz trzeba rozwiązać zagadkę dlaczego nie dostałeś, to skandal !!!! Pomóżmy XXL znaleźć należne my miliony które pewnie są w garażu.
Dnia 2023-08-30 o godz. 16:27 ~lego napisał(a): > Dnia 2023-08-30 o godz. 15:18 ~XXL napisał(a): > > - zabieraja głoś tylko ci co brali udział w negocjacjach i podpisywaniu umowy ! > > Ja brałem udział w negocjacjach. > W umowie było że miałeś dostać okrągły 1 mln $ jak rekompensaty za czekanie. > Teraz trzeba rozwiązać zagadkę dlaczego nie dostałeś, to skandal !!!! > Pomóżmy XXL znaleźć należne my miliony które pewnie są w garażu.
Dnia 2023-08-30 o godz. 18:27 ~lego napisał(a): > To co się XXL należy leży tam luzem w czerwonej reklamówce, obawiam się myszy i szczurów bo jak będą, to XXL utraci co mu się należy.
to jesli jeden gość ma w reklamówce 1 mln $ to 75 000 pln nie jes za wiele na 1 akcję dla zwykłego - pisz ko lego pisz bo mdleję z ciekawości
- ten mln $ to miała być zaliczka spłaty kredytu od Ori (800 mln zł ) dodatkowo jeszcze jest dług Baseitowa ,oba są wymagalne i tu prezes Małecki z ekipą podjal rozsądne działania by to odzyskać.Inwestor przejął 100 % otg wraz z długami i należnościami ,!
Dnia 2023-09-03 o godz. 11:50 ~Tomek napisał(a): > - ten mln $ to miała być zaliczka spłaty kredytu od Ori (800 mln zł ) dodatkowo jeszcze jest dług Baseitowa ,oba są wymagalne i tu prezes Małecki z ekipą podjal rozsądne działania by to odzyskać.Inwestor przejął 100 % otg wraz z długami i należnościami ,!
- kto jest tym inwestorem i co z tego ma petrol? - pisać - co z embą? - pisać bo ludzie mdleją nawet z pamu
Teksty jednego autora zamieszczone powyżej świadczą jak bardzo bezproduktywne czekanie wpływa na psychikę czekającego, są przykładem grafomanii. Pełen niedomówień i rzekomo sekretnych ustaleń. To najlepszy dowód na to , że forumowicze karmią się byle czym.