Batona to możesz mieć jedynie jak pójdziesz do toalety, tutaj będzie powolne osowanie się kursu, aż do zakończenia działań wojennych, a to najszybciej nastąpi w przyszłym roku
Adam co ty pleciesz.
Popatrz na wykres Astarty.
Trend wzrostowy zaczął się w listopadzie 2022r i systematycznie ( oczywiście są jazdy w górę i dół) pnie się do góry.
W listopadzie chyba 8- go Astarta kosztowała 18,20 zł a dzisiaj 34,50zł.
Gdzie tu widzisz osuwanie się kursu.
I to wszystko pomimo wojny a ty twierdzisz że przez wojnę kurs będzie się osuwał ?
Chyba pomyliłeś spółki bo co do Astarty to całkiem chybiona prognoza.
Nie ma go co atakować, to co napisal jest prawdą. On zarabia na kolkach, bo potrafi trafnie przewidziec rynek. Przynajmniej otwarcie pisze ze jest tutaj żeby kółka robić.
Xx- a ja twierdzę że to ty jesteś nagon.
Poczytaj swoje wpisy tak jakbyś czytał czyjeś inne.Wtedy zobaczysz że wyglądają inaczej i też nazwałbyś go nagon.
Musiałem zripostować Adama bo pisze bzdury.
A jak piszę o Astarcie to raczej tak technicznie kiedy przeczuwam spadek ( bo nie ma obrotu) i do ilu spadnie ( ostatnio jak było 38,5 zł idealnie trafiłem mówiąc że dotknie 29zł). Nikt nie chciał wierzyć a jednak się sprawdziło.
Ja podchodzę technicznie do Astarty i dodaję wiadomości z frontu oraz wydarzenia z Ukrainy.
Sumuję i albo kupuję albo sprzedaję.
Jawnie o tym mówię i kto się podłączył to też zarobił.
Nikogo nie namawiam.
Każdy sam decyduje o swoich pieniążkach.
Wykres Astarty każdy widzi są spadki i wzrosty to normalne ( na tym zarabiam) ale długoterminowo pnie się do góry i ci co cały czas trzymają też zarobią.
Tobie widzę zależy na spadku dlatego naganiasz na spadek.
Obecnie jak się sytuacja rozwinie to sam nie wiem.
Może dzisiejszy dzień pokaże ?
Czuję że będzie wzrostowy.
To nie jest cena do upychania.
Bynajmniej dla mnie. Już to pisałem.
No może gdyby była podbitka w okolice 40zł ?
A to może się niedługo zrealizować- wystarczy jak odblokują korytarz zbożowy.
W łapki się nie bawię - nie jestem dziecko.