Materiał TVP o tym samym, co już dawno było w TVN i Polsacie...
Ten szpital używał CarnaLife Holo tylko 7 razy od końcówki 2022 roku - rzadziej niż 1 raz w miesiącu,
co pokazuje, że narzędzie w praktyce jest mało przydatne lub ciągle wymaga asysty pracowników MedAppu.
A no tak, że minęło 20 minut i widzę, że odpowiedziałeś na mój komentarz. Napisz w końcu ile ci płacą, bo z chęcią na pisaniu komentarzy też bym dorobił tylko nie wiem czy jest to opłacalne.
Im później, tym mniej to jest warte, bo nic nie robiąc zostają coraz bardziej w tyle za konkurencją.
Kluczowe jest to, że MedApp musi najpierw być przejęty przez poważnego inwestora,
który będzie poważnie traktował rozwój produktów i sensowne zatrudnienie w spółce;
a Mędrali i Zalewskim trzeba podziękować za dotychczasowy udział.
Teraz zastanawiałbym może po 5 gr za akcję, może jeszcze taniej, a drożej na pewno nie.
5gr??? Tak dużo??? Ja myślę, że niedługo jak ktoś będzie chciał kupić akcje to będą do nich dopłacać. Np. jak chcesz kupić 1tys akcji to zapłacą ci 100 zł i do tego dadzą paprykarz szczeciński. Oczywiście możesz napisać do nich i ponegocjować ten gratis. Może zamiast paprykarza może być mielonka czy coś innego.