• Albo zostaliście okradzeni albo nie Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    trzeciego wyjścia nie ma.
  • Re: Albo zostaliście okradzeni albo nie Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    i ile lat macie zamiar czekać na swoje pieniądze licząc , że kilka osób załatwi za was sprawę?
    Było wezwanie do manifestacji.... tu się nie ma co oglądać, trzeba zabrać rodziny i jedziemy przed ambasadę USA!
  • Re: Albo zostaliście okradzeni albo nie Autor: ~Janusz [31.0.60.*]
    Już po temacie, czas gra na naszą niekorzyść, ludzie coraz starsi, słabsi. PAE poszło ścieżką prawną a to długa droga w RP.
    Niewielu doczeka prawomocnych wyroków jeżeli kiedykolwiek zapadną w co osobiście nie wierzę.
    Ale skoro większość członków PAE popiera te działania to pozostaje się podporządkować i czekać.
    Nie widać pośpiechu ani woli rozwiązania problemu drobnych przez zarząd i GA czyli są gotowi na wieloletnią batalię prawną
    i spokojni o jej wynik. Najbardziej prawdopodobny scenariusz to kolejne zaproszenie w cenie 3X,XXpln czyli podobnej do ostatniego
    zaproszenia uwzględniając inflacje. Solorzowi na chleb nigdy nie zabraknie, wezmie nas czasem i głodem. Ciekawe kto pierwszy pęknie?
  • Re: Albo zostaliście okradzeni albo nie Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    BRAK DEMONSTRACJI I OGRANICZENIE SIĘ TYLKO DO ŚCIEŻKI PRAWNEJ ..... ALE KARNEJ A NIE CYWILNEJ

.... GDZIE Z MOZOŁEM PRZEZ KOLEJNE DZIESIĘCIOLECIA BĘDZIEMY UDOWADNIAĆ SWOJE RACJE

..... TO WYMARZONY SCENARIUSZ DLA PRAWNIKÓW SOLORZA ...

• Re: Albo zostaliście okradzeni albo nie-TŁUSTY maqsikus ZŻARŁ MOJĄ KASĘ! Autor: ~bATEM_LENIA_DAN [90.156.70.*]
    Dnia 2023-08-30 o godz. 14:28 ~KEMOT napisał(a):bATEM_LENIA_DAN I TŁUSTY maqsikus ZŻARŁ MOJĄ KASĘ!
    > BRAK DEMONSTRACJI I OGRANICZENIE SIĘ TYLKO DO ŚCIEŻKI PRAWNEJ ..... ALE KARNEJ A NIE CYWILNEJ
    >
    > .... GDZIE Z MOZOŁEM PRZEZ KOLEJNE DZIESIĘCIOLECIA BĘDZIEMY UDOWADNIAĆ SWOJE RACJE
    >
    > ..... TO WYMARZONY SCENARIUSZ DLA PRAWNIKÓW SOLORZA ...
    >

• Re: Albo zostaliście okradzeni albo nie-TŁUSTY maqsikus ZŻARŁ MOJĄ KASĘ! Autor: ~bATEM_ZŁODZIEJ_SOLK [90.156.70.*]
    Dnia 2023-08-30 o godz. 15:08 ~bATEM_LENIA_DAN napisał(a): bATEM_ZŁODZIEJ_SOLKE
    > Dnia 2023-08-30 o godz. 14:28 ~KEMOT napisał(a):bATEM_LENIA_DAN I TŁUSTY maqsikus ZŻARŁ MOJĄ KASĘ!
    > > BRAK DEMONSTRACJI I OGRANICZENIE SIĘ TYLKO DO ŚCIEŻKI PRAWNEJ ..... ALE KARNEJ A NIE CYWILNEJ
    > >
    > > .... GDZIE Z MOZOŁEM PRZEZ KOLEJNE DZIESIĘCIOLECIA BĘDZIEMY UDOWADNIAĆ SWOJE RACJE
    > >
    > > ..... TO WYMARZONY SCENARIUSZ DLA PRAWNIKÓW SOLORZA ...
    > >
    >

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.