i ile lat macie zamiar czekać na swoje pieniądze licząc , że kilka osób załatwi za was sprawę? Było wezwanie do manifestacji.... tu się nie ma co oglądać, trzeba zabrać rodziny i jedziemy przed ambasadę USA!
Już po temacie, czas gra na naszą niekorzyść, ludzie coraz starsi, słabsi. PAE poszło ścieżką prawną a to długa droga w RP. Niewielu doczeka prawomocnych wyroków jeżeli kiedykolwiek zapadną w co osobiście nie wierzę. Ale skoro większość członków PAE popiera te działania to pozostaje się podporządkować i czekać. Nie widać pośpiechu ani woli rozwiązania problemu drobnych przez zarząd i GA czyli są gotowi na wieloletnią batalię prawną i spokojni o jej wynik. Najbardziej prawdopodobny scenariusz to kolejne zaproszenie w cenie 3X,XXpln czyli podobnej do ostatniego zaproszenia uwzględniając inflacje. Solorzowi na chleb nigdy nie zabraknie, wezmie nas czasem i głodem. Ciekawe kto pierwszy pęknie?
Dnia 2023-08-30 o godz. 14:28 ~KEMOT napisał(a):bATEM_LENIA_DAN I TŁUSTY maqsikus ZŻARŁ MOJĄ KASĘ! > BRAK DEMONSTRACJI I OGRANICZENIE SIĘ TYLKO DO ŚCIEŻKI PRAWNEJ ..... ALE KARNEJ A NIE CYWILNEJ > > .... GDZIE Z MOZOŁEM PRZEZ KOLEJNE DZIESIĘCIOLECIA BĘDZIEMY UDOWADNIAĆ SWOJE RACJE > > ..... TO WYMARZONY SCENARIUSZ DLA PRAWNIKÓW SOLORZA ... >
Dnia 2023-08-30 o godz. 15:08 ~bATEM_LENIA_DAN napisał(a): bATEM_ZŁODZIEJ_SOLKE > Dnia 2023-08-30 o godz. 14:28 ~KEMOT napisał(a):bATEM_LENIA_DAN I TŁUSTY maqsikus ZŻARŁ MOJĄ KASĘ! > > BRAK DEMONSTRACJI I OGRANICZENIE SIĘ TYLKO DO ŚCIEŻKI PRAWNEJ ..... ALE KARNEJ A NIE CYWILNEJ > > > > .... GDZIE Z MOZOŁEM PRZEZ KOLEJNE DZIESIĘCIOLECIA BĘDZIEMY UDOWADNIAĆ SWOJE RACJE > > > > ..... TO WYMARZONY SCENARIUSZ DLA PRAWNIKÓW SOLORZA ... > > >