Ja piszę tylko prawdę o tym że milisystem oszukiwał ludzi a obecnie jego właścicielem jest ragnar który większościowe udziały w progieldzie .że kurs progieldy bardzo dużo traci na kursie .że za 2q miał stratę.
Zadzwiająca postawa @Kes. Nie twierdzę, że masz dwoić się i troić naganiając na wzrosty, ale pluć na spółkę, której jest się udziałowcem to trochę dziwne. Ja w takich przypadkach zamykałem oczy, wciskałem SELL i szukałem możliwości odrobienia straty, zapominając o spółce. No, ale każdy robi jak uważa za właściwe.
Ostatnie zdanie jest ok każdy robi jak uważa napisze to jeszcze raz czy ja będę naganial na wzrosty czy na spadki na tym forum to nie ma najmniejszego znaczenia dla tego że jeśli grubas z kasą np.ragnar będzie chciał kupować czy sprzedawać to tak zrobi i nikt nie ma na to wpływu chyba że jesteś milionerem.
jak obserwator zostanie wyleszczony ponizej 2 zł to można bedzie kupować - niestety jest on typowym antywskaznikiem i z nim sie nie zarobi. Chwali sie tylko strzałami z przed kilku lat