Ja bym przybral taktyke powolnego skupu z duzymi zleceniami kupna tak zeby ktos kto chce zwalic kurs nie przebil tego np. 20.tys akcji na kupnie za 2,00
kto chce zwalic musi tyle opchac - do poziomu 5 zl nie za bardzo mu sie oplaci
to co widzimy to kolesia który korzysta z baraku popytu na spółce i sam sobie sprzedaje akcje na niższym poziomie ja osobiście daje mus się wyszaleć i nie zwracam juz uwagi a co do tego pakietu to dalej aktualne niech tylko ten cwaniaczek sprzeda sobie swoje wszystkie akcje wtedy można zacząć skup. pozdro
ja mysle ze krazy to wokol jednej osoby widac nawet jak z rana ladnie wystawia zlecenia na mniej wiecej cene mieszczaca sie w dolnych widelkach, byc moze ma duzio wiecej tych akcji byc moze ma mniej tego sie nigdy nie dowiemy
Akcja jest jedna - zwalac kurs po to aby potem ludki sie wystrzeliwali po kursie bardzo niskim, mozna to robic ot powiedzy maja 10 tys akcji ktore przejda przez jedne rece a wiec tak naprawde skupujemy wlasna ilosc akcji po cenie mniejszek
Juz wielokrotnie bylo to widac jak wystawialem wysoko zlecenie kupna to od razu szla ostra riposta aby to zlecenie zjechac w sam dol
siedzisz lary na dvc jeszcze? własnie dumam co zrobić z gotówką, waham się, ale rozsądek nakazuje poczekać :D opchnąłem immo i krosno z przywoitym zyskiem, a na koniec zjechałem resztką atona ze sporą stratą. moze dvc to dobry pomysł, są jeszcze jakieś lock up'y założone? po ile obejmowały fundusze - po 1 zł??
Zgadzam się z wami że obie spółki sporo dadzą zarobić w nie długim czasie ale pierwszą z nich będzie moim zdaniem makolab a DVC trovhe się jeszcze pobuja i szczęśliwego nowego roku:-)Pierwszy kwartał na NC zapowiada się megainteresująco.
ja polecam zaineresowac się GPPI tam juz poniżej 1 zł sam chyba skupuje i od 5 miesięcy nikt nie chce oddawać
polecam się zainteresować gdyż do 2 zł jest bardzo miękko
a spółeczka ciekawa
pzdrw
absolutne dno to jest 1gr, bo przeciez nie dasz głowy ze PCG ani inni udziałowcy nie bedą nagle potrzebowac kasy na waciki. NIe łudził bym sie też tym ze wszyscy zdołowani juz sprzedali. Dajcie sobie spokój z NC!
DIVICOM (DVC): Rejestracja przez Sąd podwyższenia kapitału zakładowego (raport nr 1/2009)
13.01.2009 16:50
Zarząd DIVICOM S.A. informuje, że otrzymał postanowienie Sądu Rejonowego Poznań Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, na mocy którego w Krajowym Rejestrze Sądowym został dokonany wpis podwyższenia kapitału zakładowego Spółki z kwoty 5.400.000 zł do kwoty 5.884.588 zł, wynikający z emisji 484.588 akcji zwykłych na okaziciela serii D o wartości nominalnej 1 zł, z zachowaniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy.
czytaj dalej
REKLAMA
W chwili obecnej na kapitał zakładowy Divicom S.A. w kwocie 5.884.588 zł składa się 5.884.588 akcji zwykłych na okaziciela serii A, B, C i D o wartości nominalnej 1 zł każda.
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 5 Załącznika Nr 1 do Uchwały Nr 346/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 30 maja 2007r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu."
Osoby reprezentujące spółkę:
Andrzej Jaroszewski Wiceprezes Zarządu